Rochii elegante de zi

Voua va plac rochiile inflorate?
Eu ador sa ma imbrac foarte colorat chiar si in aceasta perioada a anului si prin Mall am gasit ceea ce imi place doar la un brand cunoscut, dar preturile sunt extrem de mari.
E foarte greu sa gasesc rochii multicolore pentru anotimpul rece si asta ma scoate din sarite. Peste tot e plin de culori terne, culori tomnatice!
Am intrebat in dreapta si in stanga pana am aflat de site-ul cu rochii ieftine. O prietena mi-a spus ca ea si-a luat doua rochii de zi Fofy si Crina cu imprimeu floral multicolor de pe acest site de shopping. Am cautat si acolo, desi eu prefer sa probez hainele inainte sa le cumpar.
Am ramas placut impresionata de modelele de rochii pe care le-am gasit pe site, rochii superbe la preturi foarte mici asa ca am ales o rochie cu un imprimeu viu colorat cu maneci lungi, foarte feminina si romantica,perfecta pentru anotimpul rece pe care am ales sa o port cu o pereche de pantofi visinii.
Aceasta este rochia pe care am cumparat-o – si ma gandesc sa o port cu pantofi Bianca.
As fi optat pentru o culoare mai aprinsa la pantofi, un ciclam, dar avand in vedere ca merg la birou am ales o culoare mai cuminte .

Categories: FASHION

Tags: rochii de zi