Secretul unei casnicii lungi si fericite ar putea fi adulterul consimtit.

Psihologii americani explica de ce adulterul poate fi secretul unei casnicii fericite.

 

Cheia pentru o casnicie feritica si de lunga durata poate fi adulterul consimtit , potrivit psihologilor american, stire de pe independent.co.uk.

Aventurile sexuale cu alte persoane decat sotia/sotul sau partenerul de viata ar putea face ca casnicia sau relatia sa functioneze mai bine pe termen lung, sustin psihologii american.
Persoanele din a caror casnicie a disparut pasiunea si flacara sa incerce o relatie “non-monogama” de comun acord , sfatuieste Eli Finkel de la Departamentul de Psihologie de la Northwestern University din Illinois, SUA.

Adulterul in relatie

Adulterul in relatie

[blockquote style=”1″]Se poate ca partenerul tău să fie o sursă extraordinară de sprijin social şi de stimulare intelectuală, dar să nu mai fi făcut sex de mai mult de două ori pe an în ultimii cinci ani şi niciunul dintre voi nu crede că este suficient[/blockquote] a recomandat psihologul pentru The Telegraph.
“[blockquote style=”1″]Eu nu recomand să înşeli, dar o relaţie non-monogamă de comun acord ar putea funcţiona foarte bine[/blockquote]”, a adaugat Eli Finkel.

In cartea “The Suffocation of Marriage”, Finkel cu colegii ei afirma ca, in momentul de fata persoanele se asteapta la mai mult din partea partenerului decat inainte.
Acuma partenerul trebuie sa fie unprieten, un confident, un terapeut, un iubit si o persoana care poate sa-i ajute sa isi atinga pe termen lung obiectivele.

Cu toate fiind spuse, cuplurile petrec mult mai putin timp impreuna, ce duce inevitabil la nemultumiri .

Sursa : Independent.co.uk

Este oare adulterul solutia unei casnicii fericite si de lunga durata?