Sony Xperia Z2 pret confirmat

Sony tocmai a anuntat Xperia Z2, ceea ce reprezinta rafinarea lui Xperia Z1 de anul trecut.Are un ecran de 5,2 inci- mai exact, un ecran de 1080p, cu sistem Triluminos IPS, cu aceeasi tehnologie Bravia pe care Sony a folosit-o la televizoarele sale.

Camera de 20,7 MP a fost imbunatatita cu inregistrare video 4K-la 30 fps-, impreuna cu o serie noua de efecte video.Camera are acelasi senzor de 1/2.3″, cu lentila G de 27mm, cu deschidere de f/2.0.

Unul dintre noile efecte adaugate se numeste Timeshift, care permite inregistrarea in 720p la 30fps-uri.Un alt efect nou adaugat se numeste Background Defocus, existand si un altul, care este de fapt un mod dedicat pentru Vines.

Xperia Z2 ruleaza cu ajutorul noului chipset Snapdragon 801 de la Qualcomm, care beneficiaza de 400 de core-uri Krait, la frecvente de 2.3 GHz si 3GB de RAM.

Cu toate ca Z2 este mai mare, acesta este doar cu putin mai inalt decat precedentul, mai mult decat atat, este chiar mai ingust si mai subtire.Capacitatea bateriei a crescut pana la 3,200mAh, in timp ce greutatea lui Z2 a scazut pana la 158 grame.

Ca si inainte, Xperia Z2 beneficiaza de certificare IP58, putand functiona si sub apa.

Telefonul va fi lansat in martie 2014, cu pretul de pornire de la aproximativ 600 de euro, paletele initiale de culoare pentru carcasa fiind Alb, Negru si Violet.

Sony va livra de asemenea cu acest produs si un headset avansat, cu functia digitala de noise cancellation,modelul Sony MDR-NC31EM, care costa in mod normal aproximativ 40 de euro.

Sursa : GSMARENA