Criticile presedintelui Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a acceptat rapid, lista pe care premierul ia prezentat-o personal dimineata la Palatul Cotroceni,

Seful statului si-a dat girul pentru cabinetul cu mai mult de jumatate dintre ministere conduse de interimari. Cu toate acestea, i-a criticat pe cei doi fosti lideri ai USL, pe care ii considera deopotriva vinovati de ruperea aliantei.

“Au simtit nevoia sa faca un joc, cu cine comunica cu presedintele, si asta ar fi cauza pentru care se despart. Este o minciuna, eu comunic institutional cu toti, inclusiv cu Zgonea, cu ministrii, pentru ca ma obliga functia, dar cu niciunul nu fac aranjamente politice”, a declarat  Traian Basescu.

La inceput a fost prietenia dintre Victor Ponta si Crin Antonescu, pietricia, pe care s-a cladit colosul proiect USL. Aceasta era viziunea pe care premierul l-o prezentat liberalilor acuma un an.
Castigasera alegerile cu un scor zrobitor, promiteau sa nu cada in capcana tradarii reciproce, si planuiau sa ramana impreuna suficient timp, sa isi scrie memorile.

USL lovita de traznet. PSD si PNL au divortat dupa 3 ani.

Pana la urma au avut dreptate cinicii, care au remarcat ca melodia de campanie ai USL, Thunderstruck nu este chiar de bun augur.