Top 10 jocuri Free to Play

Am compus o listă de 10 titluri de jocuri free-to-play, care oferă calitate in design si gameplay pe PC-ul vostru fără vreun cost si fara un factor pay-to-win. Mai jos puteti vizualizare cele 10 jocuri free to play al anului 2014 care sunt live.
Pentru fiecare dinte cele 10 jocuri free to play este un link oficial de download si de a crea un cont gratuit.

Tera Online

Tera_online_free_to_play

Luptele cu BAM’s sunt ca si elitele din alte jocuri.Tera aduce mecanici interesante, făcând luptele extrem de distractive și grele!

Tera a fost unul dintre cele mai anticipate MMORPG-uri atunci când a fost lansat, și initial a fost un joc pe care a trebuit să il cumperi. Acesta a devenit free-to-play, și a adoptat în schimb o opțiune numita microtransaction care permite personalizarea de skin-uri de arme sau armuri, precum și alte avantaje de mărfuri, dar nimic care sa influențeze gameplay-ul. Astfel, este unul dintre acele MMORPG-uri de care vă puteți bucura întradevăr, fără a plati lunar. Tera are un sistem de luptă foarte bun, care este foarte complexa. Sincer jucand mult MMO-uri ca si Anarchy Online, Lineage 2, Aion, WoW, Tera are cel mai bun sistem de combat. Aveți abilitățile precum, Dodge și blocuri, și varietate de tactici necesare pentru a învinge boss-i, este suficient de mare provocarea pentru a vă menține concentrat pentru o lungă perioadă de timp. Jocul arata foarte bine in materie de design (mai ales dacă va place stilul asiatic de ultra design si caracterele lor specifice), și gameplay-ul este extraordinar. PvP-ul este, de asemenea, interesant, și prevede sa luati decizii tactice asa ca nu oricine poate fii bun in PvP. Plus trebuie sa ochesti characterul sau sa stai cu privirea spre el, nu e genul de joc apesi un pe 5 skilluri si restul e automat. Cu siguranta merită încercat.
Inregistrare free si descarcati Tera Online – Free Tera Online Download

Team Fortress 2

Team-Fortress-3

Sigur nu lipseste factorul de Fun in Team Fortress 2

Team Fortress 2 lansat de Valve este un model de succes, in a crea un joc relativ simplu, care poate provoca dependenta pentru un joc. Este un shooter cu design mai cartoon-ish, si este absolut distractiv. Cu cele 9 clase de unde se pot alege, o multime de arme (care se pot cumpara, dar se poate face rost si normal) si multiplele moduri de joc, arata, ca este un joc care va va tine ocupat o buna perioada de timp. Armele cumparate nu sunt mai puternice sau mai slabe, doar ca arata altfel, si faptul ca armele au un avantaj sau dezavantaj face ca modul de pay-to-win sa aiba rostul aici. Compania Valve aduce update-uri noi constant, cu harti noi, moduri de joc si echipamente noi. Deci e clar ca Team Fortress va ramane pe piata pentru un timp indelungat.
Oficial Team Fortress 2  – Download Free Team Fortress 2

 

Smite

moba-mmo-games-smite

Smite un joc standard de MOBA, cu o vedere mai buna si miscare mai buna a characterul.

Smite este un MOBA free to play, care se diferentieaza de League of Legends sau Dota 2, prin simplu fapt ca se joaca ca si un MMORPG. Tu controlezi caracterul in 3rd person, si ai libertate de miscare ca si in orice alt joc de genul. In afara de asta, are un stil de gameplay ca si un MOBA standard, cu lane-uri, 3 skill-uri si o ultimata, ca si in orice joc de genul. Daca vrei sa ai eroi noi in Smite, este destul de greu, daca nu vrei sa cheltuiesti bani, dar nu este imposibil. Este “time consuming”. Totusi, primesti cateva eroi la inceput, deci ai de unde alege eroi sa te distrezi cu ei. Smite chiar este distractiv! In afara de posibilitatea de a cumpara eroi noi si pachete speciale mai poti cumpara si skin-uri.
Smite free-to-play MOBA – FREE DOWNLOAD SMITE

Rift

Rift_funny

Rift are un gameplay foarte atragator, mai ales design si grafica superba.

Rift este unul din acele MMORPG-uri care au inceput cu si un joc care trebuia platit lunar, dar a ajuns sa fie free to play. Se aplica varianta, daca platesti ai si anumite beneficii in joc, dar in general jocul este accesibil fara a cauza efecte majore si celor care nu platesc pentru iteme in joc. Jocul este foarte diversificat, si Rift-urile din joc sunt chiar distractive. Rift are un design foarte bun ( poate chiar cu un factor de omg ce cool), si factiunile rivale ofera o experienta de PvP iesita din comun. Bataiile cu Boss-uri sunt destul de fun, si va dura pana ajungeti la faza de end-game (mai ales daca e primul caracter). Rift mai mult ca probabil o sa va tina ocupati cateva luni.
Oficial Rift free to play MMORPG – Free Download Rift

World of Warplanes

World-of-Warplanes-9

World of Warplanes distractie la maxim!

World of Warplanes este cam acelasi lucru ca si World of Tanks, doar ca este cu avioane. Acelasi model de free to play este aplicat si aici, jocul se arata a fii fun si competitional. Este un oponent direct cu jocul War Thunder, si care dintre cele doua jocuri va plac mai mult este o chestie de gusturi. World of Warplanes, are optiune de combinatii de tactici, joc de echipa si trebuie sa te decizi rapid, pentru ca oricand poate aparea un oponent. Iti ofera senzatia de satisfactie can reusesti sa iesi dintr-o situatie grea si sa intorci lupta impotriva oponentiilor. Aceasi situatie se aplica ca si in World of Tanks… sa avansezi trebuie sa “grind-uesti”, si normal ca ai optiunea sa platesti pentru orice, incepand de la avioane pana la boost-uri de XP, dar niciuna dintre ele nu afecteaza gameplay-ul. Daca aveti timp de investit in joc atunci World of Warplanes este un MMO in care te poti deprinde singur sau cu prietenii.
Oficial World of Warplanes : Download Free World of Warplanes

Mech Warrior Online

MechWarrior_Online_1

Laserul meu este mai bun decat laserul tau : )

Este unul dintre jocurile cele mai putin apreciate. Mech Warrior Online a fost lansat in Septembrie, dar din motive nestiute, nu a captat atentia unei audiente destul de mari de gameri. In afara de asta , cei care au incercat jocul au fost suprinsi intr-un mod placut, mai ales ca gameplay-ul este captivant si motivant. Este un pic greu la inceput ca si un newbie, si multiplele sisteme sunt un pic greu de inteles, dar dupa un pic de timp o sa incepeti sa intelegeti jocul. Singurul impediment in joc este faptul, pentru a cumpara mech-uri poate fii foarte scump ( sunte mech-uri care se vand cu 500$, ce este aberant), daca vrei sa arati tare, exceptand faptul ca trebuie sa investesti bani seriosi in joc. Daca nu te deranjeaza sa ai infatisarea unui jucator standard, atunci nu ai de ce sa iti faci griji in privinta banilor.
Oficial Mech Warrior Online – Download Free Mech Warrior Online

Neverwinter

Neverwinter fun

Cred ca am gresit adresa!

Neverwinter este un joc de actiune RPG bazat pe setul de reguli din 4th Dungeons & Dragons. Nu are nimic asemanator cu franciza jocului anterior numit Neverwinter Nights. Este unul dintre acele MMORPG-uri care ajuta jucatorii la inceput, si este bazat pe un sistem de instante in majoritatea jocului, care e bine pentru ca nu trebuie sa te bati cu alti jucatori pentru un loot in majoritatea timpului. Nu este unul dintre cele mai bune MMORPG-uri care sunt pe piata, dar Neverwinter este totusi un MMORPG reusit. Magzinul din joc (in-game shop-ul) este limitat la optiunile pentru personalizare, pentru mount-uri speciale si materiale pentru a crea armura sau arme. Desigur cateva dintre aceste materiale pot fi folosite pentru a avea niste armuri si arme extrem de puternice, dar le puteti avea mai greu in modul normal de a farma. Daca ne gandim ca o sa aveti posibilitatea de a personaliza si de a crea dungeon-ul vostru ce altii pot explora, atunci este un pret mic de platit.
Oficial Neverwinter – Download Free Neverwinter

Runescape

RuneScape-3-2

Runescape este un joc cu foarte multi playeri la activ desi au trecut multi ani de la lansare.

Avand in vedere multitudinea de caracteristici adugate in Runescape de a lungul timpului, este unul dintre jocurile unde poti cumpara direct din magazinul jocului (in-game shop) absolut tot. Nu inseamna neaparat ca sunteti in dezavantaj la finalul jocului (end game), dar puteti cumpara armuri si arme direct din magazinul Runescape, item-ele pe care normal ar fii trebuit sa le grind-uiti. Totusi, Runescape inca merita atentia noastra, deoarece sunt atatea lucruri de facut in joc si atatea moduri pe care puteti sa le incercati. Desi are un continut vechi, a fost dezvoltat pentru a putea ajunge la niste level-uri enorm de mari. Nu va ingrijorati de faptul ca altii au joaca deja de ani de zile, jocul o sa ramana inca multi ani, si este o placere sa petreci cateva ore bune de gaming in fiecare seara.
Oficial Runescape – Download Free Runescape

Tribes: Ascend (Ascensiunea)

Tribes-Ascend-preview-2

Tribes ne incanta cu pesiaje epice, si un engine capabil.

Efecte vizuale superbe combinate cu un multiplayer dinamic si competitiv – despre asta e Tribes: Ascend. Este unul dintre cele mai jucate FPS-uri F2P (free to play) din lume, si nu degeaba. Jocul iti ofera un sentiment ca este un joc bine facut, cu un design mai atractiv decat multe alte jocuri cu care concureaza. Si nu se pare a fii un rip-off. Arme futuriste, masini si reward-uri ca si recompense (kill-streak rewards) fac ca jocul sa fie o experienta captivanta, toate la pachet cu un design de world, care a fost posibil din cauza unui engine puternic de joc. Are cerinte destul de mari, dar nu aveti nevoie de calculatoare ca si cei de la NASA sa puteti sa il jucati. Acealasi stil de magazin de joc in-game se aplica si aici, putand debloca prin cumparare din shop multe lucruri usor sau in modul obisnuit de noi, in a juca jocul mult pentru a putea avea the best end game gear.
Oficial Tribes: Ascend – Download Free Tribes: Ascend

Firefall

firefall-endgame-armor

Cine a spus ca steroizi nu sunt la moda ?

Firefall arata bine si gameplay-ul este foarte bun. Are el gresurile lui, dar este inca in plina dezvoltare, cateodata poate fi frustrant, dar cand detonati inamicii, o sa va distrati de minune. Jocul a implementat cateva concepte noi, clasesle (inca cu bug-uri) sunt fun de jucat, si va determina sa le incercati pe toate. Chiar si “medic pack-urile” dau boost la damage, deci nu trebuie sa va ingrijorati de a avea o putere scazuta, indeferent ce clasa alegeti. Firefall iti ofera o experienta de joc placuta vizual, si este unul dintre PFS-urile free to play care arata cel mai bine in momentul actual.
Oficial Firefall – Download Free Firefall

Pareri si opinii sunt binevenite.