Mama unui criminal spune ca nu este o “mare scofala” sa omori pe cineva dintr-o singura lovitura[Video]

Sherron O’Hagan, mama unui om condamnat la patru ani de inchisoare dupa ce a ucis un om dintr-un singur pumn, a spus că nu ştie “dece se face un circ asa de mare” din aceasta intamplare si nu intelege dece protestatarii cer dublarea sentintei. Mama acestui criminal sustine ca orice miracol tine trei zile si oricum se v-a uita toata nenorocirea a doua zi.

Comentariile mamei vin, ca replica la  precizarea Procurorului General, cum ca va examina daca sentința de  patru ani primiti de catre Lewis Gill a fost sau nu prea ingaduitoare.

Andrew Young in varsta de 40 de ani a fost omorat de catre Gill O’Hagan, fara sa fie provocat pe un trotuar in Bournemouth, Dorset.

Sentinta de cei 4 ani primiti de catre inculpat, a provocat un val de scandal si plangeri de la ministrii si familile victimelor, cerand sentinte mai lungi la crimele dintr-o singura lovitura.

Doamna O’Hagan a precizat, ca aceasta nenorocire se va uita repede si ca fiul ei, care este  un ” baiat bun ” nu a intentionat sa-l omoare pe domnul Young.

Ce parere aveti despre acest criminal? Merita sa primeasca sentina mai mare sau nu?

Sursa: The Telegraph