Bianca Dragusanu si Victor Slav au DIVORTAT!

Urmand modelul celebritatilor din SUA, Bianca Dragusanu si Victor Slav au semnat astazi actele de divort dupa doar cateva luni de casatorie. Cei doi au mers impreuna la notar tinandu-se de mana tot timpul, ca un cuplu fericit proaspat casatorit.

Asaltati de jurnalisti, cei doi nu au dorit sa dea nicio declaratie si s-au grabit sa intre in biroul notarial. Dupa aproximativ doua ore cei doi au iesit tot impreuna, s-au urcat in masina cu care au venit si s-au indreptat spre apartamentul Biancai.

In cadrul emisiunii La Martuta, Victor a spus ca el crede ca Bianca inca il mai iubeste, iar motivul divortului lor este lipsa de incredere, nu de iubire. Acesta a mai declarat si ca el si-a dorit divortul, ca nu a ascultat niciodata de gura lumii nici nu o va face vreodata, a divortat pentru ca a dorit el asta, nu pentru ca i-a spus cineva sa o faca. Victor a mai afirmat ca relatia dintre ei doi este una de prietenie acum, desi nu mai formeaza un cuplu, inca mai vorbesc si se ajuta reciproc.

Drept dovada a relatiei lor de prietenie, inainte sa puna punct casatoriei cu Victor, Bianca a postat o poza cu ei doi pe reteaua de socializare Facebook, postand si mesajul “Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine”.

Sursa: Stirile PROTV

click.ro

Categories: MONDEN, STIRI

Tags: divort, Dragusanu, Slav