Copil de 7 ani batut de mama la dentist

Un medic stomatolog din Sibiu a postat pe reteaua de socializare Facebook un filmulet in care pacientul lui, un baietel de numai 7 ani, era palmuit de mama sa deoarece acesta plangea pe scaunul stomatologului.

Medicul sustine ca mama copilului a vrut sa il intimideze pe baietel, filmandu-l si facandu-l sa ii fie rusine, sperand sa il calmeze, insa copilul, vizibil speriat a continuat sa planga si atunci mama lui a inceput sa il palmuiasca, in loc sa il linisteasca.

Medicul mai spune ca situatia copilului era destul de grava si ca trebuia sa intervina cat de repede, si ca mama copilului a dorit sa filmeze intreaga scena, care a ajuns din greseala pe internet.

Conform spuselor unui psiholog rugat sa analizeze filmuletul, copilul are nevoie acum de consiliere psihologica un timp indelungat, deoarece daunele provocate de “vizita la dentist” il pot afecta serios pe viitor.

Intre timp, Colegiul Medicilor, Protectia Copilului si Inspectoratul de Politie s-au autosesizat cu privire la acest incident.

 

Sursa: stiri.TVR.ro

Categories: STIRI

Tags: batut, copil, mama