Cine la tradat pe Crin Antonescu

Crin Antonescu tradat de doi liberali care lau sustinut pe Tariceanu.

Doi senatori PNL au aplicat o tactica interesanta pentru al sustine pe fostul lor coleg la sefia senatului. Si-au anulat buletinele de vot.

Liberalii cauta acum tradatorii din partid, iar un nume vehiculat este chiar cel al fostului ministru al Muncii, Mariana Campeanu.

Dupa votul din plenul senatului de ieri, patru buletine au fost anulate, in sensul in care patru senatori au taiat toate cele doi optiuni care le-au avut pe buletinul de vot. Doua dintre aceste persoane au fost liberali.
Cei din PNL spun, ca defapt nu au apucat acesti membri ai partidului sa voteze, in schimb aceste doua voturi au fost anulate si unul din numele vehiculate are fi chiar Mariana Campeanu, cea care nu a putut pana la urma sa dea votul pentru candidatul propus de PNL. Asadar lau sustinut pe Calin Popescu Tariceanu.

Stim foarte bine ca inaintea votului, chiar mai multi lideri ai Partidului National Liberal au spus, ca saluta aceasta candidatura al lui Calin Popescu Tariceanu. Dupa ce Crin Antonescu spunea, ca aceasta reprezinta o dezamagire. Cert este ca liberalii au strans 45 de voturi in conditiile in care erau 47 de liberali prezenti, la sedinta plenului Senatului si oricum Calin Popescu Tariceanu, a castigat detasat. Asta in conditiile in care era sustinut de toti membri coalitiei de la guvernare.

Sursa : Mediafax