Protest impotriva eutanasierii maidanezilor

Dupa ce Romania a intrat in atentia altor tari din cauza problemei maidanezilor, fiind aspru criticata pentru masurile luate de autoritati, nenumarate proteste fata de eutanasierea cainilor fara stapan au avut loc, si vor avea loc in mai multe orase ale tarii.

Iubitorii de animale din toata lumea au pornit un adevarart razboi mondial impotriva acestei masuri drastice si inumane de rezolvare a “problemei”, considerand ca rolul autoritatilor este sa gaseasca solutii care sa nu includa eutanasierea.

Locuitori din marile orase ale lumii vor organiza un protest, la care vor participa si clujenii, sambata, care va fi probabil cel mai mare protest dedicat acestei cauze, din intreaga lume. Emil Boc a declarat in urma cu cateva luni, ca in Cluj-Napoca aceasta masura nu este necesara, cainii maidanezi nefiind o problema, la fel si in Oradea, unde autoritatile au declarat ca nu vor recurge la aceasta metoda, deoarece situatia este tinuta sub control.

Astfel, sambata intre orele 15-20, vor avea loc proteste fata de eutanasierea cainilor fara stapan in multe din orasele Romaniei, cat si in orase precum Berlin, Hamburg, Bremen, Frankfurt/Main, Munchen, Koln, Stuttgart, Bucureşti, Bogota, Copenhaga, Tampere, Viena, Londra, Luxemburg, Pincher Creek (Canada).

 

Sursa : monitorulcluj.ro

digi24.ro