Traian Basescu, scos la vanzare de romani pe internet

Imaginea lui Traian Basescu se vinde ieftin pe internet. De exemplu aceasta carte postala de la referendumul de la 2007 cu chipul presedintelui, semnatatura si mesajul sau poate fi cumparata cu 8 lei.

Carte-postala-traian-basescu

Carte postala cu chipul si semnatura lui Traian Basescu

Cine nu se multumeste doar cu o ilustrata, poate alege o husa de telefon, personalizata cu imaginea presedintelui, care costa 49 lei.

husa-telefon-personalizata-traian-basescu

Husa telefon cu Traian Basescu

Iubitorii de carte pot adauga in biblioteca, “Adevarata fata a lui Traian Basescu”. Este o carte uzata si nu se returneaza. Costa 3.99 lei

Iubitorii de arta pot avea o imagine de colectie cu seful statului. Aceasta sculptura se vinde pe internet cu 250 de lei.

basescu_masca_mortuara

Sculptura cu chipul lui Traian Basescu

Si, daca exista nostalgici ai lui Traian Basescu din vremea cand acesta era primar al Bucurestiului, siteul de licitatii scoate la vanzare o cunoscuta revista pentru adulti din 2001, care contine si un interviu cu acesta.
Revista este in stare foarte buna , iar licitatia porneste de la 40 de lei. Revista este numita “Hustler” si este prima editie scoasa in limba romana in 2001. Pe vremea aceea nu existau asa de multe canale media unde sa se exprime primarul de atunci asa ca a ales metoda unui interviu la o revista deocheata.

Sursa : Ziarul Ring