Un update major pentru aplicatia de Android free uTorrent

Free uTorrent nu este aplicatie de torrent gratuita doar pe PC. Popularul “Goliath” de peer-to-peer file sharing are o versiune pe Android extrem de populara. uTorrent pe Andorid este la de gratis si la fel de bun (aproape).

Un update major pentru varianta de Android a lui uTorrent a adugat cateva optiuni pentru torrent-file-manager. Primul update si nu cel din ultimul, nu aduce nimic nou cu optiunea ca acuma se pot selecta fisierele individual dintr-un torrent pe versiunea de pe Android a programului uTorrent. Pana acuma aceasta optiune nu a fost posibila utilizatorilor de uTorrent pe Android. In plus, au fost introduse mai multe îmbunătățiri de ” quality-of-life ïn ultima versiune pe Android a programului uTorrent. In update a mai fost inclus si capacitatea de a sterge torrente, fisiere (sau ambele). Optiunea de a schimba locatia de download a fisierelor, precum inbunatatiri de perfomanta si multe bug-uri reparate.

uTorrent a inceput sa aiba o baza de utilizatori foarte mare de ani de zile, din simplu fapt ca este foarte usor de a seta, fisierul de client este extrem de mic, si programul functioneaza excelent si repede. Versiunea de Android a programului uTorrent functioneaza perfect si permite utilizatorilor sa acceseze aceasi continut ca si pe varianta celui de pe PC si Mac. Viteza de download (download speed) este la capacitatea maxima, desigur sunt limitati la viteze de 3G, 4G sau conectiunea de Wi-Fi care inca nu se poate compara cu viteza de download prin LAN. Versiunea de uTorrent Android abia consuma resursele. O versiune de free download a uTorrent se poate gasi in Play Store, in concluzie daca vreti sa aveti parte de totul gratis si de calitate , si un client uTorrent optimizat pentru mobil peer-to-peer total gratis, atunci varianta de Android a uTorrent este cea mai buna alegere.