Lamborghini Aventador in valoare de 300.000 de lire a fost distrus in Londra

Bolidul, Lamborghini Aventador cu o viteza de top de 215 mph valorand peste 300.000 de lire sterline, dupa ce sa lovit de alte trei masini a fost distrus.

Accidentul s-a petrecut in Knightsbridge, Londra in una din cele mai scumpe strazi. Masina ce costa 300.000 de lire a mai fost filmat, fiind condus nebuneste pe strazile din Londra la o viteza incredibila si se vedea cum iese focul de la teava de esapament. Ieri dupa masa s-a terminat cu joaca si inevitabilul s-a intamplat. Un accident ce a distrus caroseria din fata, bucati din el fiind imprastiate pe toata strada. In accident au fost avariate si alt masini, printre care si un BMW si un Mazda. Soferul masinii Lamborghini Aventador nu a patit nimic. Politia a fost chemata la fata locului unde s-a intamplat accidentul dar nu a fost nici o arestare si nimeni nu a fost ranit. Accidentul a avut loc pe strada Sloane.

Proprietarul BMW-ului este a consulului de arta Lila Afshar, care a fost nevoit sa se intoarca dintr-o intalnire de familie cu ocazia Ziua Mamei cu fiicele lui doar sa vada accidentul. Proprietarul masinii Lamborghini Aventador a cerut scuze de la consul si familia lui.

Accidentul a avut loc in fata casei lui Lalit Kumar Modi, fondatorul Indian Premier League.

[ot-gallery url=”http://lapresa.ro/gallery/lamborghini-aventador-2/”]