Apple iPhone 6 – Imagini scurse aduc la evidenta cum va arata noul telefon

Dupa o multitudine de imagini de concept care au incercat sa prezica cum va arata noul telefon de la Apple iPhone 6, se pare ca imaginile de mai jos ne arata ceva din noul telefon a celor de la Apple.

Imaginile postate pe reteaua sociala din China pe nume Weibo, au fost crezute ca erau imagini scurse sub anonimat de un angajat care lucreaza la furnizorul Apple la Foxconn. Desi imaginile sunt neclare, totusi putem vedea ca design-ul nou a celor de la Apple iPhone 6 va avea o forma rotunjita si o camera protruding, asemanator cu cel vazut si pe iPod touch.

Apple-iPhone-6

Apple-iPhone-6-leaked

Apple-iPhone-6-leaked-price

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima imagine arata ce ar parea sa fie o schita (blueprint) pentru iPhone 6, intre timp ce celelate doua imagini arata ca modelele prototip o sa fie de culoarea gri si cu colturi rotunjite – asemanatoare cu cele vazute la tableta iPad Air. Speculatiile afirma ca Apple o sa continue stilul de la tableta lor super subtire si la un telefon la fel de subtire ca si iPad Air si imaginile confirma acest lucru. La inceputul lunii, revista japoneza MacFan a publicat desene a ce semana cu un design de 4.7-inch si 5.7-inch iPhone 6C.

Apple-iPhone-6-blueprint

Apple-iPhone-6-blueprint

Ultimele informatii vin dupa ce surse din Taiwan au spus, ca camera de la iPhone 6 o sa primeasca un upgrade pentru o camera de 10MP de la actuala versiune de 8MP, impreuna cu o noua lentila oferind o calitate mai superioara imaginilor. Mai este de asteptat sa aiba si un nou filtru, permitand fotografierea cu o claritate mai buna. Daca cei de la Apple respecta programul de lansare a telefoanelor, atunci noul model o sa fie prezentat nu mai tarziu de Septembrie anul acesta, desi expertii se asteapta ca gigantul in technologie sa lanseze un model in Iunie.