Serena Williams infrangere surprinzatoare cu Jana Cepelova

Serena Williams infrangere surprinzatoare cu Jana Cepelova

Numarul unu mondial Serena Williams a suferit o infrangere neasteptata in mciul contra Janei Cepelova in turul doi al turneului din South Carolina.

Campioana in varsta de 32 de ani  apierdut in doua sturi, scor  6-4, 6-4, in fata slovacei de 20 de ani, clasata pe locul 78 in clasamentul mondial.

Williams, carea castigat Cupa Sony weekend-ul trecut, nu a reusit sa revina dupa ce a pierdut primele 5 game-uri ale meciului.

“Este evident ca jocul nu a mers cum trebuie, dar ea (n.r. Cepelova) a avut un joc excelent pe contre si a recuperat multe mingi,” a declarat Serena Williams.

Cepelova nu mai castigase niciodata in fata unei jucatoare din top 15, dar a avut forta sa obtina cea mai mare victorie din cariera sa.

Venus Williams, campioana in 2004, a pierdut sapte game-uri consecutive dar a reusit sa castige dupa setul al treilea contra cehoaicei BArbora Zahlavova, scor 6-3, 0-6, 7-5.

Eugenie Bouchard din Canada a invins-o pe rusoaica Alla Kudryavtseva 6-2 6-0, in timp ce australianca Samantha Stosur s-a luptat pentru victorie contra rusoaicei Yaroslava Shvedova, scor 6-3, 5-7, 6-1.

Roamanca Sorana Cirstea a fost eliminata de brazilianca Teliana Pereira cu scorul 3-6 6-3 7-6..