Sunt fericiiiiti… si se simt bineeeeee!!! Dar oare pana cand ???A

Aseara, in epilogul etapei a 25-a, Steaua s-a impus categoric in fata lui F.C Botosani. Nici o surpriza as putea spune… . Echipa oaspete, practic salvata de la retrogradare, s-a prezentat in Ghencea cu jumatate din titulari… restul fiind accidentati sau suspendati. Au sperat totusi ca pot obtine un rezultat bun (asa cum spera majoritatea echipelor din campionat), insa, inca odata, zicala batraneasca conform careia ” socoteala de acasa nu este aceeasi cu cea din targ’ a fost confirmata. Steaua , a refacut distanta de 8 puncte, care o separa de locul 2 (Astra Giurgiu) si a redevenit echipa cu cel mai bun atac din tara (57 de goluri).

La finalul partidei de aseara, Frorin Gardos, a devenit lider de galerie, iar celebrul “sunt fericit si ma simt bine” a rasunat inca odata in tribunele stadionului Steaua… . Intrebarea este: Va rasuna si la anul ???

Reghe pare ca tinteste postul de selectioner, Piovaccari sigur va pleca, jucatori precum Adi Popa, Chipciu,  Tatarusanu, Gardos, Pintili sau Stanciu pot reprezenta oricand subiectul unui transfer, mai ales in cazul in care Steaua prinde grupele CL… .

Si in acest caz, intrebarea de mai sus este pe deplin justificata… . Raspunsul il vom alfa abia la anu’… dar asa… de ” amorul artei” voi ce spuneti ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: SPORT, SPORT INTERN

Tags: gardos, reghe, steaua