Liga 1 se vede din Ardeal! Look TV si Transilvania Live,au exlusivitate!

Pe 4 martie, LPF anunta semnarea unui contract cu Intel Sky Broadcast, societate cu sediul in Malta, obiectul contractului fiind drepturile de televizare pentru meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii, pe perioada 2014-2019. Motivul a fost simplu… 33,6 milioane Euro pe sezon!!!

Imediat au aparut zvoruri cum ca maltezii, negociaza cu Arpad Paszkany cumpararea posturilor Look TV si Transilvania Live si ca meciurile vor fi transmise aici. Chiar patronul C.F.R.-ului, confirma aceste zvonuri, iar astazi, este facut anuntul oficial. Cele 2 televiziuni, au exlusivitate in transmitere partidelor  Ligii 1 si Cupei Ligii nu doar pe tv, ci si online si pe mobil si deasemenea inregistrarile si rezumatele acestora.

Insa, cum pana acum  posturile tv amintite, erau in regim “must carry”, ceea ce nu este o reteta financiara in conditiile date, se fac demersuri pentru renuntarea la acest regim incepand cu 1 iulie.

Asadar, “cablistii” care doresc sa aiba in grila cele 2 canale tv, sunt asteptati cu oferte (contra cost) pana pe 10 aprilie, urmand ca apoi sa inceapa negocierile.

Categories: SPORT, SPORT INTERN

Tags: liga 1, lpf, Paszkany