“Fiule…du-te la Steaua”!!! Stirea care pune “gaz pe foc” in eternul razboi dintre Steaua si Dinamo!

Dupa ce Laurentiu Reghecampf a confirmat interesul echipei din Ghencea pentru tanarul atacant dinamovist, tatal acestuia, omul de afaceri Marius Tucudean, nu vede nici o problema ca fiul sau sa joace pentru rivala de o viata a ‘cainilor”.

Tucudean senior, este convins ca daca George ajunge la Steaua si marcheaza repede 2-3 goluri, suporteri vor uita imediat de unde a venit si il vor adopta ca pe unul de-ai lor. Nu il sperie nici ideea ca atacantul ar putea fi injurat la inceput de galeria Stelei, pentru ca…nu-i asa?… si acasa te mai injura nevasta uneori :p…Fiind un om care stie sa faca bani, domnul Tucudean, merge pe ideea ca, nu conteaza de unde vin banii, daca tu iti faci treaba profesionist. perfect adevarat. numai ca exact de aici se nasc niste intrebari !?!?!?!?!

Chiar nu ar fi nimic iesit din comun ca George Tucudean sa ajunga la Steaua! Sunt multe exemple de jucatori care au evoluat cu succes pentru ambele echipe; Bogdan Stelea, Vladoiu, Danciulescu, Catalin Munteanu, Andrei si Adrian Cristea fiind cativa dintre ei! Dar pentru toti acesti baieti, singura sursa de a face bani era fotbalul…

Toata lumea sustine ca George joaca fotbal doar din placere, avand in vedere situatia materiala foarte buna de acasa! Si atunci ne intrebam: Daca George Tucudean, a ales sa joace din placere pentru Dinamo, ar vrea oare sa mearga la Steaua?

Dinamo, echipa care l-a crescut, pare “legata la maini” in acest caz pentru ca George, desi joaca la ei, nu le apartine! Jucatorul este doar imprumutat pana la finalul sezonului de la Standard Liege.

Steaua il vrea, Standard vrea sa-l vanda, Dinamo ar vrea sa-l tina… ce va decide George Tucudean??? Raspuns il vom afla in cateva luni.