Razvan Lucescu! “mister X” sau mister chiX”?

Anuntat cu “surle si trambite” la Petrolul, dupa plecarea lui Contra in Primera Division, Razvan Lucescu are un debut cenusiu… 4 meciuri, 4 rezultate de egalitate, iar presa il numeste “mister X”.

E adevarat ca putea fi si mai rau, din cele 4 partide, 2 fiind impotriva Astrei Giurgiu si una cu Dinamo. Nu neaparat razultatele aduc ingrijorare suporterilor petrolisti si ridica intrebari oamenilor de fotbal, ci modul in care s-a prezentat echipa in aceste meciuri!

Jucatorii, recunosc prin vocea lui Ovidiu Hoban, ca ceva nu merge… Fanii din tribuna, nu cer demisia (inca), dar cer echipei sa joace fotbal… lucru care din pacate nu s-a intamplat in ultimele saptamani.

Din recentele sale aparitii in presa, se poate citi o oarecare nesiguranta a lui Razvan Lucescu, si lasa de inteles ca nu prea stie cum sa gestioneze situatia! Mai intai spune ca nu e interesat de joc, ci doar de rezultate…exact impotriva principiilor pe care a fost cladita aceasta echipa, inca din vremea lui Vivi Rachita… . Apoi il ataca pe Craciunescu, care nu a facut altceva decat sa observe evidenta…2 penalty-uri neacordate pentru Dinamo si unul acordat prea usor Petrolului… .

Dupa experientele mai putin reusite de la echipa nationata si din Qatar, Lucescu jr., este pe cale sa mai pateasca una! Daca nu va face ceva imediat, si nu va reusi sa reinvie cumva placerea jucatorilor de a juca, mi-e teama ca din “mister X” va deveni “mister chiX”!