Incepe telenovela ” Nea Mitica”!!Dumitru Dragomir, arestat, audiat si eliberat in nici 24 de ore !

Pe tot parcursul zilei de ieri  (Luni, 7 aprilie 2014) capul de afis al tututor stirilor-si nu numai celor sportive- a fost arestarea lui Dumitru Dragomir! Dupa ce a facut declaratii la Politie, “Corleone” a fost dus la Tribunalul Bucuresti si dupa 5 ore de audieri, judecatorii au trecut peste cererea procurorilor (care doreau o arestare preventiva de 30 de zile) si au hotarat cercetarea inculpatului in stare de libertate.

Mitica Dragomir, este acuzat de delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani, toate acestea, invartindu-se in jurul vanzarii drepturilor T.V., din 2011 catre RDS&RCS. Parchetul General vorbeste in comunicatul referitor la acest caz, de crearea unor circuite fictive,de inginerii financiare si de comisioane platite pentru servicii care nu au fost facute niciodata,sumele aduse in discutie fiind undeva in jurul a 3.000.000 de euro.

Se anunta un proces complicat, mai ales ca, pe de o parte, fostul presedinde L.P.F., se considera total acoperit din punct de vedere juridic,iar pe de alta parte, procurorii aduna prode de peste tot; in decursul zilei de ieri facand descinderi la nu mai putin de 11 adrese, inclusiv sediul L.P.F.. Deasemenea, alti 2 inculpati in acest caz, domnii Radu Arhire si Mihai Corbu, au fost arestati pentru 29 de zile !

Ieri pare sa se fi consumat episodul pilot al unei noi telenovele, si avand in vedere longevitatea si succesul “Dosarului Transferurilor”, ne putem astepta si acum la ceva spectaculos, mai ales ca protagonist este ” Oracolul de la Balcesti”!

 

Categories: SPORT, SPORT INTERN

Tags: arestat, lpf, mitica