MIRACOL ! Vindecarea misterioasa unei femei paralizate !

     O pensionara care a fost paralizata timp de 11 ani, povesteste cum poate sa umble din nou, dupa ce a avut parte de un miracol in timp ce era la o biserica din sudul Italiei.

Virgin of the Rosary

Virgin of the Rosary

 Numele doamnei care a avut parte de un miracol este Michelina Comegna in varsta de 74 de ani. Doamna Michelina ne povesteste ca acest miracol s-a intamplat in timpul slujbei de dimineata la o biserica din Pompei: [blockquote style=”1″] am simtit o caldura cum urca dinspre picioare si imi cuprinde intreg corpul. In acel moment am simtit un miros intens de flori. Am uitat pe moment, ca sunt in biserica si am inceput sa ma uit in jur, sa ma conving ca hainele mele nu au luat foc. Am inceput sa transpir foarte tare, incat simteam cum imi curge pe cap ca si apa. I-am spus sotului ca simt un puternic sentiment de fericire si ca vreu sa merg[/blockquote] .

In aprilie 2003, Michelina Comegna a paralizat dupa ce a fost operata de cancer la san ceea ce a provocat un anevrism cerebral.

Michelina Comegna a petrecut  11 ani de viata intr-un scaun cu rotile timp in care femeia a urmat o masectomie si cateva cicluri de chimioterapie , suferind de semipareza.

Doamna Comegna, a vizitat ani la rand altarul bisericii “Virgin of the Rosary” din Pompei, iar acum a primit raspunsul la toate rugaciunile ei.

Preotul Giuseppe Adamo a confirmat faptul ca a fost martorul acestui miracol. Arhiepiscopul Tomaso Caputo, declara ca:  [blockquote style=”1″]indiferent ca in acest sanctuar au avut parte de multe evenimente legate de Sfanta Maria,tot mai asteptam concluzia medicala, pentru a putea fi confirmata marturia.[/blockquote]

Sotul doamnei Comegna, Giovanni Passaro, continua sa creada ca sotia lui a avut parte de un miracol: [blockquote style=”1″]Am fost martor la um miracol mare. A schimbat totul. S-a ridicat si s-a indreptat direct inspre naos. I-am cerut sa se opreasca, insa ea a continuat sa mearga, fara nici un semn de paralizie.[/blockquote]

  Un caz similar s-a intamplat in luna Februarie. Un tanar student in varsta de 20 de ani din Statele  Unite, a ramas paralizat in urma unui accident sportiv. Acesta declara ca a primit mesaje de la Dumnezeu, mesaje ce contineau data exacta in care el va putea sa mearga din nou. Spre uimirea tuturor asa s-a si imtaplat !