Depententa e o boala!!! Fara Ibrahimovici si Ronaldo, P.S.G. si Real Madrid arata rau de tot!

Meciurile de marti, din sferturile de finala ale Ligii Campionilor, au scos in evidenta cateva lucruri interesante. Dincolo de nebunia frumoasa a lui Chelsea si a Borussiei, care au reusit sa invinga cu acelasi scor (2-0) pe P.S.G respectiv pe Real Madrid, nu putem trece cu vederea ineficienta si lipsa de idee in joc a campioanei Frantei, dar mai ales a Realului.

Venite din postura de favorite la calificare, invinsele de marti seara, au aratat ca 2 elevi care nu prea stiu lectia, si care se bazeaza pe indulgenta proferorului, in speranta obtinerii notei de trecere! Ce-i drept, spaniolilor le-a iesit… “profesorul” fiind unul fara experienta mai ales fara inspiratie in multe momente! Francezii insa, au ramas corigenti si pana la toamna, cand vor incepe o noua aventura in cea mai importanta competitie inter-cluburi a lumii, sunt abligati sa traiasca cu acest sentiment de inferioritate!

Scuza invocata de multi, este aceea ca, ambelor echipe, le-au lipsit “goleadorii”. Tocmai aceasta scuza devine o problema! Cand esti la un nivel inalt si ai pretentii de a castiga competitia, a te ascunde in spatele reusitelor unui singur jucator, este o mare greseala! Miercuri seara, de pilda, Atletico ne-a aratat cum se pot obtine rezultate mari, avand chiar 2 oameni de baza indisponibili si cum jocul poate ramane la fel in ciuda acestor absente, demonstratie care ne-a fost facuta si marti seara de londonezii de la Chelsea.

Fara Ibrahimovici si Cristiano Ronaldo, echipele lor au gasit foarte rar poarta adversa, iar jocul de la mijloc in sus, a fost total lipsit de idee! Sa se fi imbolnavit oare de dependenta cele 2 mari cluburi ale Europei?