De ce sa nu visam? Fetele de aur care mai schimba odata polul de interes, in sportul romanesc!

Urmarind calificarea dramatica a fetelor noastre in Grupa Mondiala 2, noi, toti cei care mai credem in valoarea sportului ramanesc, ne indreptam tot mai atent privirea, spre aceste fete minunate, care in zi de sarbatoare, au reusit sa ne amplifice pana la extaz, bucuria!

Intalnind cel mai dificil adversar in barajul pentru calificarea in Grupa Mondiala 2, nu numai prin valoarea individuala a jucatoarelor, dar si prin prisma legendarei combativitati a sarbilor, victoria cu 4-1 a echipei noastre de Fed Cup, denota in primul rand forta si rezistenta.

Begu, Niculescu, Halep si Cirstea, au reusit sa faca fata presiunii adversarelor, a publicului propriu si a vremii nefavorabile, ducand Romania intre cele mai bune 16 echipe ale lumii, incepand cu 2015!

Mai sunt doar 2 pasi pana la accederea in prima urna valorica. Aici creste valoarea adversarelor si odata cu ea, cresc si pretentiile noastre! De un singur lucru pot fi sigure fetele! De suportul nostru total! Asa cum  am fost mereu alaturi de campioanele lui Belu si Bitang, sau de Oltchim in bataliile pentru suprematie continentala, asa vom fi si langa ele, incercand sa trecem peste fileu orice minge!

Din pacate mai mult nu putem face… . Daca am fi putut, atat gimnastica, cat si handbalul nostru ar fi fost incontinuare in elita mondiala. Va multumim pentru bucuriile aduse si va uram succes pe mai departe, sperand ca adata cu voi, tenisul romanesc sa ajunga sus de tot si sa nu mai cada niciodata!

Categories: STIRI

Tags: Halep, romania, Tenis