Samsung galaxy note 4 specificatii uluitoare !

       Samsung, ca si Apple, are obiceiul de a lansa stiri constante din diferite motive. In ultima perioada, compania a fost in lumina reflectoarelor in legatura cu zvonurile masive despre mult anticipatul Samsung Galaxy Note 4, care e asteptat sa se lanseze in curand. In ultimele cateva saptamani, o serie de zvonuri si “leak-uri” legate de Galaxy Note 4 au inceput sa apara pe internet. Aceste zvonuri au aparut periodic, cu detalii cu privire la posibilul succesor al Galaxy Note 3.

Si, cu toate ca suntem inca la cateva luni departare de data lansarii al device-ului; am inceput deja sa vedem pe internet zvonuri despre Sansung Galaxy Note 4, cu specificatiile sale.

Interesul manifestat fata de noul dispozitiv a cunoscut un trend ascendent dupa ce s-a lansat Samsung galaxy Note 3, ale carui vanzari au depasit deja 12 milioane de dolari in 2 luni de zile.Si tocmai de aceea, utilizatorii de smartphone-uri asteapta mai mult de la acest nou Phablet, decat de la alte smartphone-uri.

Dar, am spus destule lucruri despre Note 4, in linii mari, insa, la ce ne asteptam cu adevarat in cazul in care noul dispozitiv se lanseaza in aceasta toamna? Care sunt zvonurile cu privire la specificatiile asteptate ale lui? Sa aruncam o privire mai apropiata asupra a cele mai importante 5 zvonuri legate de Note 4.

Samsung Galaxy Note 4: Display-ul

Samsung Galaxy Note 4 Display

Samsung Galaxy Note 4 Display

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Partea de display la Note 4, a avut parte, de ceva vreme incoace, de multe zvonuri si “leak-uri”. Cu atat mai multe dupa popularitatea pe care a cunoscut-o seria de device-uri Note de-a lungul anilor.In luna noiembrie a anului trecut, Bloomberg a sustinut faptul ca era increzator ca Samsung planuieste sa lanseze un nou smartphone curbat in acest an. Cu toate acestea, aspectul curbat al dispozitivului s-ar putea schimba, datorita faptului ca se asteapta de la Samsung sa livreze telefonul cu trei unghiuri de vizualizare a ecranului diferite.

In afara de acest aspect, au existat in trecut zvonuri care vorbeau despre modul in care Samsung Galaxy Note 4 va avea suport atat pentru display high-definition, cat si ultra-high-definition. Nu suntem siguri de ce se va intampla, devreme ce nu exista detalii prea multe legate de acest aspect, pana la ora actuala, dar putem presupune faptul ca Galaxy note 4 ar putea avea suport pentru full HD, QHD sau chiar UHD intr-adevar.

Samsung Galaxy Note 4: Camera

Samsung Galaxy Note 4 Camera

Samsung Galaxy Note 4 Camera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Urmatoarea adaugare la seria Galaxy Note este asteptata sa se descurce foarte bine la sectiunea camerei video. Aparent, atat de bine, incat se zvoneste deja ca dispozitivul va fi livrat cu camera de 20 MP.Cu putin timp in urma, ET News a sustinut faptul ca dispozitivul nu va fi lansat decat in a doua jumatate a anului 2014 si, de vreme ce atat Galaxy S4 cat si Galaxy Note 3 prezinta camera de 13 MP, este de asteptat ca noul dispozitiv sa beneficieze de ceva mai eficient.

Samsung Galaxy Note 4: Procesor-ul

Samsung Galaxy Note 4 Processor

Samsung Galaxy Note 4 Processor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Rapoartele deja existente sustin faptul ca Note 4 ar putea beneficia de o serie de imbunatatiri substantiale, una dintre ele fiind un procesor pe 64 de biti, chiar daca inca nu este nimic batut in cuie in acest sens. De dragul comparatiei, noul Samsung Galaxy S5 a livrat un procesor pe 64 de biti, in favoarea lui Snapdragon 801 pe 32 de biti de la Qualcomm. Insa, daca se adevereste faptul ca dispozitivul va beneficia de procesor pe 64 de biti, va fi lesne de inteles faptul ca va putea concura cu dispozitivele celor de la Apple, ca si iPhone 4s, iPad Air si Ipad mini cu Display Retina.

Samsung Galaxy Note 4: Design-ul

Samsung Galaxy Note 4 Design

Samsung Galaxy Note 4 Design

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Detaliile legate de design-ul propriu zis al lui Note 4 sunt inca destul de vagi, multumita politicii secretoase a celor de la Samsung.Cu toate acestea, exista cateva lucruri pe care le-am aflat de-a lungul timpului, in legatura cu acest dispozitiv. Rapoartele au aratat faptul ca Samsung doreste sa introduca un design certificat IP67 pentru Note 4, ceea ce Galaxy S5 detine deja.

Samsung Galaxy Note 4: LTE-Advanced (Long Term Evolution-Advanced)

Samsung Galaxy Note 4 LTE-Advanced

Samsung Galaxy Note 4 LTE-Advanced

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   De asemenea, Galaxy Note 4 se doreste a fi livrat cu suport LTE-Advanced, care este cunoscut pentru faptul ca ofera viteze mai mari pentru date, pentru dispozitivele compatibile; cu toate acestea, va fi nevoie ca si retelele sa ofere aceaasta posibilitate.