Etapa regretelor! Real, Atletico sau Barca, vor plange cu siuranta dupa punctele pierdute in weekand

Campionatul care da 3 finaliste de Cupa Europeana in acest an, isi consuma ultimele etape  intr-un suspans nebanuit la inceputul sezonului! Cu 2 runde inainte de final, Barcelona, Atletico Madrid si Real Madrid, spera ca mult ravnitul trofeu sa ajunga in vitrina lor, iar sanse exista pentru fiecare!

In aceasta etapa insa, fiecare dintre cele 3 pretendente la titlu , au trecut prin momente in care si-au vazut visul spulberat… . Mai intai Barca nu reuseste sa castige in fata echipei lui Contra si intelege ca o victorie a lui Atletico la Levante, o poate indeparta iremediabil de obiectiv. Insa de data asta, cunoscatorii fotbalului spaniol nu s-au inselat! Meciul cu Levante, era considerat cel mai greu din aceasta perioada pentru Atletico si asa a fost! Echipa lui Simeone a pierdut cu 2-0 si argentinianul se vede obligat sa bata pe terenul Barcelonei.

Rezultatele astea, pareau sa fie “comandate” de Real Madrid si “rivrate” fara negociere de contracandidate. Avand aceste rezultate si intalnind o echipa grav ranita dupa semifinala de Europa League, Realul putea sa o scoata definitiv pe Barcelona din cursa si sa puna o presiune imensa pe Atletico, dar tocmai cand totul parea sa mearga conform planului, echipa lui Angelotti a fost cat pe ce sa fie ea cea care paraseste lupta pentru titlu! Numai golul parca inregistrata Cristiano Ronaldo, din minutul 93, pastreaza vie speranta castigarii trofeului.

A fost o etapa in urma careia fiecare dintre cele 3 echipe poate fi fericita ca s-a termitat asa si in egala masura, (poate chiar mai mult), poate regreta punctele pierdute, puncte care ar fi putut reprezenta un pas major spre “incoronare”.

Categories: SPORT, SPORT EXTERN

Tags: atletico, Barca, real