Gigi Becali se joaca cu focul! Patronul Stelei nu a respectat numic in cele 24 de ore de libertate!

Gigi Becali nu se dezminte! Eliberat pentru 24 de ore, latifundiarul din Pipera, ar fi trebuit sa-si petreaca “ziua libera“ in liniste, impreuna cu familia si departe de ochii presei. Insa luni (12 mai 2014) , Becali a profitat  din plin de iesirea de dupa gratii, vorbind ore in sir cu jurnatisti, implicandu-se tangential si in campania electorala pentru europarlamentare si prezidentiale, prin diverse declaratii cu iz politic!

Marti dimineata, patronul Stelei ( care intre timp a ajuns mai sarac decat propria echipa), s-a intors la penitenciarul Poatra Alba, bineinteles inconjurat de o armata de jurnalisti si continuandu-si declaratiile spumoase. Odata ajuns in spatele gratiilor, “razboinicul luminii“ ar putea fi drastic sanctionat de conducerea inchisorii pentru nerespectarea regulilor impuse de aceasta.

Intr-o discutie avuta cu cei de la Fanatik, purtatorul de cuvant de la Poarta Alba, Gabriel Botezan, declara: “Domnul Becali nu avea voie sa faca tot ce a facut in cele 24 de ore de libertate. Dansul trebuia sa se dupa in liniste acasa, sa-si vada familia in liniste, sa se prezinte cu documentul de eliberare provizorie la politia unde apartine si sa se intoarca la penitenciar la data stabilita de conducere. Din pacate insa, dansul a incalcat aproape toate regulile unui detinut care iese in permisie pentru 24 de ore. In zilele urmatoare ii vom comunica decizia conducerii dupa ce dansul a incalcat unele reguli.“

Pe de alta parte, avocata omului de afaceri, doamna Maria Vasii, declara pentru ziarul “Ring“, ca domnul Becali nu avea nici o restrictie in ziua lui libera si ca penitenciarul nu-si va permite sa aplice sanctiuni in acest caz, intrucat omul liber, fie el si pentru 24 de ore, are dreptul la libera exprimare!

Gigi Becali a aratat inca odata ca nu respecta aproape nimic si aproape pe nimeni din jurul sau! In urma exceselor facute, si-ar putea lua adio de la regimul deschis pentru cel putin 2 luni si deasemenea ar putea pierde zilele de permisie!

Categories: MONDEN, STIRI

Tags: becali, inchisoare, steaua