Ora exacta in fotbalul de club se da anul acesta de la Lisabona, dar de catre spanioli!

Nu mai sunt multe ore pana cand vom afla care este cea mai puternica echipa de club a Europei in acest an. Pe stadionul celor de la Benfica, “ Estadio da Luz “, Real si Atletico isi disputa suprematia dupa un sezon in care au demonstrat ca sunt cele mai bune!

O prezentare a celor doua echipe este de prisos! Nu exista iubitor de fotbal care sa nu fie la curent cu ceea ce au oferit si ceea ce sunt capabile sa ofere atat Realul cat si Altetico! Dupa o lupta epuizanta in campionatul intern, cei doi colosi ai Madridului, trebuie sa gaseasca energia necesara si sa o ridice la nivelul dorintei imense de a castiga trofeul la care viseaza orice “ pusti “ care incalta ghetele de fotbal!

Finala Champions League este varful piramidei… este desertul de la “ masa bogatilor “, locul unde ajung doar cei mai buni dintre cei buni! Simeone si Angelotti, se afla astazi in fruntea celor mai buni si nu concep un final de sezon fara acest trofeu in palmares! Indiferent de cine va juca, ultimul lucru de care ar putea fi acuzati cei cel putin 22 de protagonisti va fi lipsa de implicare! Aici, nu e loc pentru amatori, aici nu e loc pentru cei “ slabi de inger “, competitia in sine fiind cea care triaza!

 

Categories: SPORT, SPORT EXTERN, STIRI

Tags: atletico, liga, real