“ Zavoranca “ la puscarie!!! Oana este cercetata in libertate pentru santaj!

Va mai aduceti aminte de Oana Zavoranu? Cea despre care astazi se vorbeste doar folosind inainte adjectivul “ fosta “ ( partenera de viata a lui Pepe, prezentatoare TV sau clienta a vrajitoarelor ) a ajuns in mare impas financiar! Ramasa fara un loc de munca si mai ales fara sprijinul financiar al mamei sale, Oana a gasit o metoda socanta de a face rost de “ lichiditati “: santajul!!!

Persoana inspre care “ Zavoranca “ si-a indreptat actiunile mafiote, a fost tocmai doctorul in chirurgie plastica Marek Valcu, cel care poate fi considerat drept “ creatorul “ Oanei in forma pe care o vedem astazi! Dupa ce i-a schimbat de nu mai putin de 5 ori implanturile mamare si i-a infrumusetat picioarele, fara a incasa vreun ban pentru aceste lucrari, medicul considera ca Oana Zavoranu ii este mai degraba o prietena apropiata decat o pacienta celebra!

Insa cum zicala “ Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur “, se aplica aproape de fiecare data, nici acest caz nu a fost printre excepti! Astfel, in urma cu 10 zile, medicul se trezeste “ bombardat “ de mesaje amenintatoare din partea “ prietenei “ sale, inspirate parca din filmele despre gangsterii americani!

In aceste mesaje, Oana Zavoranu isi ameninta medicul ca daca nu-i va da suma de 10.000 de euro, o sa-i distruga reputatia in public, acuzandu-l ca i-a gresit toate operatiile!

Uluit ce ceea ce citeste, Marek Valcu cere sfatul unui avocat, pregatind “ santajistei “ o surpriza de proportii! Pune cei 10.000 de euro intr-un plic si stabileste sa se inalneasca cu Oana intr-o parcare din apropierea Spitalului Victor Babes pentru ai da banii: “ I-am dat un plic bej pe care scria Ministerul Internelor! Dar nu s-a prins. L-a luat, a numarat banii si a plecat. Eu doar m-am aparat. Nu am acceptat ideea de a fi santajat. Nu avea nici un motiv medical sa-mi ceara bani, iar eu am actionat conform legii. “, a declarat acesta pentru Libertatea.

Prinsa de mirajul victoriei obtinute, Oana a fost de acord sa semneze un document intocmit chiar la fata locului, prin care se obliga sa-l lase in pace pe estetician, odata cu primirea sumei cerute. Ascultand dictarea doctorului ( care a si inregistrat-o audio cu telefonul mobil), Oana Zavoranu a scris foarte citet : “ Subsemnata Oana Zavoranu, am primit suma de 10.000 de euro de la  Marek Valcu si ma oblig sa nu-l denigrez in emisiuni de televiziune sau sa vorbesc despre el in termeni negativi. “

Mai tarziu, documentul scris si semnat de aceasta, a fost atasat dosarului in care este acuzata de santaj, Oana fiind ridicata tot in decursul zilei de joi, 22 mai, de politistii Sectiei 12 si pentru mai bine de 4 ore, a dat declaratii cu privire la cele petrecute in parcarea “ buclucasa “.  A fost apoi eliberata, luandu-se decizia de a fi cercetata in stare de libertate avand obligatia de a nu parasii tara si de a nu vorbi cu niciunul din martorii acestui caz. Pentru santaj Oana risca intre 2 si 7 ani de inchisoare!

 

 

Categories: MONDEN, STIRI

Tags: inchisoare, santaj, Zavoranu