Smiley se desparte de PRO TV! La ce televiziune ar putea ajunge acesta?

Zvonurile conform carora Smiley si PRO TV sunt in prag de divort, par sa se adevereasca! Dupa ce artistul nu si-a mai prelungit contractul de prezentator cu cei de la “ Romanii au talent “ si de asemenea a refuzat sa mai faca parte din juriul de la “ Vocea Romaniei “, carcotasii anticipau ca Smiley va calca pe urma fostilor sai colegi Stefan Banica Jr., Loredana Groza si Horea Brenciu si va alege sa lucreze pentru trustul Media Intact. Se pare insa ca artistul care a doborat multe recorduri de audienta alaturi de televiziunea lui Sirbu, va ajunge cu totul in alta parte!

Surse ale ziarului Libertatea, sustin ca maine ( 27 mai 2014 ), fostul membru al formatiei Simplu, va fi invitatul special din emisiunea “ Mondenii “, productie a Primei TV, pentru care lucreaza si Andrei Boncea, fost la randul lui angajat al PRO TV.  Aceleasi surse, preciseaza ca Smiley nu va fi doar un simplu invitat ci se va implica activ in emisiune in mai multe momente ale acesteia! Pentru inceput, se pare ca Smiley va interpreta in momentul numit “ A fost odata ca niciodata un miliardar “ personajul de basm Fat-Frumos, concurand pentru marele premiu impotriva, Scufitei Rosii, Zmeului cel Rau, Micii Sirene si lui Harap Alb, urmand ca la final sa cante alaturi de Dorian si sa-l parodieze pe Pavel Bartos.

Avand in vedere politica stricta a PRO TV-ului, care nu accepta sub nici o forma ca vedetele sale sa apara la alte posturi de televiziune, este risipit orice dubiu referitor la viitorul lui Smiley in trustul PRO, iar posibila aparitie de maine in emisiunea de la Prima TV, reprezinta un indiciu edificator cum ca aceasta ar fi noua sa destinatie.  Tocmai politica PRO TV-ului in ceea ce priveste emisiunile-concurs, intra in atentia lumii in aceasta perioada de “ migratii “ masive spre alte televiziuni! Dupa ce aproape intreaga echipa de la “ Dansez pentru tine “ a ajuns in curtea Antenei 1 si iminenta plecare a lui Smiley de la “Romanii au talent “, la PRO TV se vorbeste numai de show-ul “ Vocea Romaniei “, insa si aici problemele sunt mari!

Vorbind despre aceasta situatie, regizorul productiei  “ Romanii au talent “  declara: “ Se mai vorbeste doar de Vocea Romaniei, dar nu mai au cu cine sa o faca, deoarece, pana in acest moment, nu se stie cine va produce emisiunea si nici care vor fi jurati. Dupa plecarea lui Smiley, Brenciu si Loredana, in juriu a mai ramas doar  Marius Moga! “