Este definitiv! MM ramane dupa gratii.

Contestatia depusa de fostul manager general al Stelei, cu privire la anularea condamnarii primite in “ dosarul transferurilor “ , a fost respinsa de Curtea de Apel Bucuresti, decizia fiind una definitiva.  In contestatia analizata de judecatori inca din 23 mai, Mihai Stoica declara ca este “ disperat “ din cauza condamnarii, sustinand ca familia sa ( sotia si fiica ) se intretine dupa incarcerarea lui, din pensiile parintilor sai: “ Stiu ca justitia nu are o latura sociala, umana,  dar condamnarea mea condamna familia, care traia aproape in exlusivitate din veniturile mele, substantiale dar justificate. Acum, traieste din pensiile parintilor mei de 80 si 77 de ani. “, a declarat cel care trebuie sa ispaseasca o pedeapsa de 3 ani si jumatate.

MM considera ca pedeapsa primita este de “ rea-credinta “si se gandeste sa reclame Romania la CEDO: “ Nu mi s-a aplicat niciodata legea mai favorabila. Nu inteleg de ce acea pedeapsa nu a fost data cu suspendare. Instanta a ignorat practic Curtea Europeana a Drepturilor Omului, stiind foarte bine ca o speta identica a dat castig de cauza condamnatului, obligand Italia sa plateasca despagubiri. Este indubitabil ca voi avea castig de cauza la CEDO. “, a mai spus Mihai Stoica.

Singura sansa de atac pe care o mai are acum Stoica, este la Inalta Curte de Casatie si Justitie, insa o eventuala plangere aici poate fi facuta numai in anumite conditii, pe care se pare, Mihai Stoica nu le indeplineste.

Ultima data cand fostul sef de la Steaua si-a vazut fiica, a fost cu doar cateva ore inaintea finalei Cupei Romaniei, cand Teodora a fost prezenta in sala de judecata, sarutand mainile tatalui sau si fiind coplesita de lacrimi. Daca la inceput jandarmii au incercat sa o opreasca, la interventia completului de judecata, Mihai Stoica si Teodora au fost lasati sa interactioneze. Momentan, MM Stoica isi ispaseste pedeapsa in regim inchis la Penitenciarul Rahova, cererea acestuia pentru schimbarea regimului de detentie, fiind de asemenea respinsa de Judecatoria Sectorului 5, pe data de 14 mai.