Steaua are antrenor! Constantin Galca a semnat un contract valabil pentru urmatoarele 2 sezoane.

In aceasta dimineata ( 2 iunie 2014 ), la Penitenciarul Poarta Alba, Gigi Becali si Constantin Galca au ajuns la un acord. Incepand de astazi, fostul antrenor de la juniorii Romaniei, este noul principal al campioanei tarii, semnand un contract pe o perioada de doi ani. Imediat dupa discutia purtata cu partonul echipei, Constantin Galca a facut primele declaratii pentru presa: “Sunt noul antrenor al Stelei, se poate spune asa. Nu a fost deloc greu sa negociez cu domnul Becali. Este un om foarte comunicativ, asa cum il stiti si voi. Sper sa avem o colaborare buna. A fost o discutie directa si prietenoasa. E o noua provocare, vin la ehipa la care am jucat, la care am avut succes. Imi doresc acelasi lucru ca si jucator. Am discutat si despre restantele  jucatorilor, toate se vor rezolva. “, a declarat Galca chiar la poarta Penitenciarului.

Primele obiective trasate noului antrenor sunt cele asteptate de toata suflarea ros-albastra: calificarea in Grupele Champions League si castigarea unui nou titlu de campioana a Romaniei. Deocamdata Galca nu stie exact cu ce jucatori va aborda atingerea acestor obiective, dar nu isi face griji din acest punct de vedere, fiind convins ca daca va pleca cineva, cu siguranta o sa fie adusi jucatori de valoare apropiata. Toti cei care vor face parte din lotul Stelei vor trebui sa se adapteze unui nou sistem de antrenament, total diferit de cel folosit de Reghe, insa Galca promite fanilor ca munca si disciplina vor ramane incontinuare principiile de baza. In urmatoarele zile, Constantin Galca  urmeaza sa-si completeze echipa, cele mai mari sanse de a deveni secund la Steaua avandu-le, fie Laurentiu Rosu, fie fostul mare idol din Ghencea, Nicolae Dica.

Constantin Galca, ajuns la 42 de ani, a jucat pentru Steaua intre 1991 si 1996, reusind sa marcheze 24 de goluri, trecandu-si in palmares nu mai putin de 4 titluri de compion, 1 Cupa si 1 Supercupa a Romaniei.