Daniela Condurache vrea operatie.

Interpreta de muzica populara din Romania, Daniela Condurache nascuta pe data de 23 mai 1962 in localitatea Stancesti, judetul Botosani, fiind una dintre cele mai agreabile prezente in mass-media, a fost invitata azi (3 iunie) in emisunea lui Catalin Maruta de la ora 17:30, unde a declara ca doreste sa isi micsoreze stomacul printr-o interventie chirurgicala. Marturiseste ca a incercat diverse cure de slabire prin care reusea sa slabeasca intre 5 -12 kg, dar punea mult mai multe kilograme inapoi dupa terminarea fiecarei cure, iar acum dupa toate incercarile de a fi mai supla, cantareata a ajuns sa-si doreasca o operatie de micsorare a stomacului, sperand ca asa va ajunge la greutatea dorita. Cam cu vreo 20 kg mai putin ar trebui sa aiba, ea avand inaltimea de 1,74 cm si cantarind 95 kg.

Doreste foarte mult sa faca aceasta operatie pentru ca ii este frica, ca odata cu trecerea anilor s-ar putea ingrasa si mai mult, dar totusi ii provoaca teama gandul anesteziei totale dinaintea opreratiei care dureaza aproximativ 3 ore. Cantareata marturiseste pasiunea ei pentru shopping. Chiar azi colindand magazinele, vroia sa cheltuiasca o anumita suma de bani pe imbracaminte, dar din pacate nu a reusit deoarece si-a dat seama ca multe haine nu ii veneau, sau daca totusi ii erau bune pe restul corpului, bustul i-a cauzat probleme. Ea ne mai spune ca din aceasta cauza nu ii place sa probeze hainele pe care le cumpara, dar cand ajunge acasa este dezamagita, iar daca nu ii sunt bune le face cadou surorii sau prietenelor. Poate aceste este faptul  care a determinat-o sa ia aceasta decizie finala, ramanand doar sa se documenteze mai amanuntit despre operatie si urmarile ei.

Dar bucuria de a canta si de a se intalni cu publicul nu i-o poate lua nimeni, sunt momente unice care o transforma pe interpreta Daniela Condurache intr-o solista de muzica populara de valoare a nordului Moldovei si nu numai, promovand folclorul autentic. De curand pe 18 mai a concertat in Grecia, la Atena, in spectacolul cu numele “ Podul de cantece ” organizat de catre Asociatia Femeilor Romance din Grecia (AFRG) si Asociatia Moldo-Elena Orfeu, fiind dedicat tuturor romanilor de pe ambele maluri ale Prutului din Atena, primind distinctii din partea celor doua asociatii, fiind numita membru de onoare al AFRG. Inainte cu o zi de spectacol, cantareata a acordat o reprezentatie in Aspropyrgos, pentru membrii Asociatiei Sfantul Constantin si Elena care au implinit 4 ani de la infiintare. Daniela Condurache este o valoare a muzici populare, dar si cetatean de onoare al comunei Mihai Eminescu.