Clauze incredibile in transferul lui Neymar de la Santos la Barcelona.

Transferul cu “ cantec “ al lui Neymar la Barcelona, din cauza caruia presedintele clubului Sandro Rosell, a fost nevoit sa demisioneze, este departe de a-si fi epuizat misterele! Dupa ce sumele reale ale contractului au fost scoase la iveala si fiscul si-a recuperat deficitul, au aparut clauze care lasa lumea sportului cu “ gura cascata “. Intr-un amplu interviu acordat celor de la ESPN, de presedintele lui FC Santos, Luis da Ribeiro, acesta socheaza cu urmatoarea declaratie: “ In suma de transfer cifrata la 90 de milioane de euro, erau prevazuti bani pentru tatal lui Neymar, dar si o orgie cu prostituate la Piccadilly din Londra! “. Stirea face inconjurul lumii, fiind fara precedent ( cel putin declarat ) la un nivel atat de ridicat.

Nu este singura dezvaluire picanta a lui Luis da Ribeiro, acesta sustinand ca stie si ce a facut vedeta Barcelonei cu o parte din banii primiti. Astfel, conform spuselor fostului sau sef de la Santos, Neymar si-a cumparat 2 case, un apartament si un Porche, iar pentru a nu-si deranja mama ( Nadine ) in timpul petrecerilor zgomotoase pe care le organizeaza destul de des, a comandat constructorilor sa dubleze grosimea peretilor de la resedinta familiei.

Toate aceste detalii privind contractul lui Neymar, nu au facut altceva decat sa concentreze mai toata atentia presei asupra vietii sale extrasportive, lasand in plan secund realizarile ( e adevarat, putine ) de pe terenul de joc. In aceasta ordine de idei, dupa ce s-a vehiculat ca Messi a rabufnit la aflarea sumei cu mare este platit tanarul brazilian si ca relatia dintre cei doi afecteaza jocul echipei, chiar in aceste zile, presa de la Rio, a mai publicat un material interesant despre viata lui Neymar! Este vorba de relatia acestuia cu tanara actrita Bruna Marquezine,in varsta de doar 19 ani. Daca in februarie cei doi declarau ca au pus capat relatiei deoarece distanta de peste 8000 de kilometri ar fi fost un impediment pentru fericirea comuna, paparazii brazilieni, i-au surprins pe cei doi in scene de mare tandreze, chiar in cantonamentul nationalei Braziliei de la Teresopolis.

Adus cu “ surle si trambite “ la Barcelona, intr-un moment in care era considerat cel mai bun tanar jucator al planetei, Neymar, mai degraba a dezamagit! In plus, scandalurile in care a fost implicata Barca din cauza contractelor sale ( de transfer si salariu ), au dus la cel mai prost sezon din ultimii ani ai Barcelonei, atat din punct de vedere al relatiei cu suporterii cat si din punct de vedere al rezultatelor sportive.