Premiera in Romania a ultimului SF a lui Tom Cruise

Astazi ( 6 iunie 2014 ) in cimenatografele din tara are loc marea premiera a filmului de actiune SF “ Edge of Tomorrow “, in regia lui Doug Liman, avandu-i in rolurile principale pe: Tom Cruise, Emily Blunt, Brendan Gleeson si Bill Paxton. Pelicula cu o durata de 113 minute este notata de IMDB cu 8.1/10. Productia filmului a fost realizata de Warner Bros. Pictures si Village Roadshow Pictures.

Intreaga actiune a filmului se desfasoara intr-un viitor nu foarte indepartat, in care omenirea este invadata de extraterestrii, care ataca intreg Pamantul cu o ostilitate extrema, facand ca orice aparare gandita de oameni sa fie sortita esecului. Locotenent-Colonelul William Cage ( interpretat de Tom Cruise ), fara a fi calcat vreodata pe campul de lupta , se vede prins intr-o misiune fara scapare. Moare aproape imediat, iar de aici incepe filmul cu adevarat. Cage se trezeste in mod inexplicabil chiar la inceputul misiunii care avea sa-l rapuna si reintra in aceleasi experinte care s-au soldat cu moartea sa. Cu fiecare lupta, acesta devine tot mai experimentat si se apropie din ce in ce mai mult de victoria in fata invadatorilor. Formeaza alaturi de ofiterul Rita Vrataski ( Emily Blunt), o echipa imbatabila ale carei actiuni pot fi urmarite incepand de astazi, in cinematografele din toata tara.

Tradus in limba romana: “ Prizonier in timp “ superproductia Science Fiction, a avut premiera mondiala in data de 30 mai 2014, costurile realizarii lui ridicandu-se la 178 milioane de dolari. Povestea filmului a fost inspirata din romanul japonezului Hiroshi Sakurazaka intitulat “ All You Need Is Kill “. Filmarile pentru aceasta productie au inceput inca de la sfarsitul anului 2012, fiind realizate in special de Warner Bros. Studios. Locatia principala pentru filmari a fost la Leavesden, undeva in afara Londrei, Trafalgar Square fiind de asemenea locatie pentru cateva scene. Filmul a primit multe aprecieri favorabile, asteptandu-se asadar incasari considerabile.