Angelina Jolie pune punct carierei de actor

Angelina Jolie, una dintre cele mai mari actite de la Hollywood, se gandeste foarte serios sa renunte la cariera de actor si sa se dedice in totalitate meseriei de regizor! Asta a declarat frumoasa diva intr-un interviu acordat postului de radio BBC Radio 5 Live.  Satula probabil de lumina reflectoarelor si implicata in numeroase activitati caritabile impreuna cu la fel de celebrul sau sot, Brad Pitt, Angelina cauta acum un loc la “ centrul de comnda“.

Este adevarat insa ca pentru asta va mai trebui sa astepte putin, in acesta perioada Angelina Jolie fiind in negocieri pentru rolul principal in filmul “ Cleopatra “.  In acest film-biografie, Angelina Jolie ar urma sa interpreteze rolul imparatesei, dupa scenariul lui Eric Roth, cunoscut mai ales pentru contributia avuta la celebrele ecranizari “ Forest Gump “ si “ Strania poveste a lui Benjamin Button “. In opinia actritei, rolul va fi unul extrem de complex, asa cum ii place de altfel, dar sustine ca va fi si ultimul, pentru ca dupa incheierea filmarilor, diva care a facut milioane de barbati din intreaga lume sa suspine, va renunta definitiv la cariera de actor.

Angelina Jolie, a jucat in nu mai putin de 40 de filme, fiind laureata a premiului Oscar in anul 2000, pentru cea mai buna actrita in rol secundar, din filmul “ Girl, interrupted “ ( 1999). Nascuta la 4 iunie 1975, Angelina si-a inceput cariera de actor la varsta de doar 7 ani, in 1982 jucand in filmul “ Lookin’ to Get Out “. In cei 32 de ani de cariera, pe langa Oscarul amintit, Angelina Jolie, a mai castigat inca 32 de premii, din cele 62 de nominalizari avute. A fost considerata de Forbes, cea mai bine platita actrita de la Hollywood in 2009, 2011 si 2013

In prezent, ea este Ambasador al Bunavointei pentru Organizatia UNHRC, prin intermediul careia sustine numeroase cauze umanitare, alaturi de actualul sau sot Brat Pitt. Angelina este la al treilea mariaj, dupa nereusitele avute cu actorii Jonny Lee Miller și Billy Bob Thornton, gasindu-si fericirea alaturi de Brad. Impreuna cu acesta, are trei copii biologici si de asemenea inca trei adoptati, fiind interesati sa mai infieze unul.