Simona Halep, cel mai mare roman al momentului

Doamnelor si domnilor, este OFICIAL! Romania si-a gasit un nou mare ambasador! Ca aproape de fiecare data, acesta vine din lumea sportului si impune respect tuturor. Acest ambasador, se numeste Simona Halep! Dupa Hagi, Nadia si Nastase, putem afirma fara sa gresim ca Simona Halep este cel mai mare roman al momentului! Dupa atatea sacrifici facute in slujba carierei sportive, Simona culege acum laurii. Este calificata in finala de la Roland Garros, este aproape de locul 3 in lume si cu fiecare zi ce trece demonstraza ca drumul ei duce spre varful piramidei.

In ultimele zile, s-a vorbit despre Simona Halep chiar si in emisiuni dedicate fotbalului, chiar si in Guvernul Romaniei si absolut in fiecare colt de tara. Lumea este inca uluita de ceea ce face aceasta fetita de 22 de ani nascuta la Constanta, numele ei fiind pe buzele tuturor. A curs multa cerneala prin redactii in ultima saptamana numai pentru a scrie de Simona, numai pentru a relata tot ceea ce face si ce spune, dovada clara ca Simona este cea mai mare vedeta a Romaniei… si ce vedeta… . Una care ne arata calea spre succes!

Criticata uneori pentru serviciul mai slab sau pentru pierderea concentrarii in momente importante, Halep a demonstrat tuturor cat este de puternica. Anul acesta, ne-a aratat la fiecare turneu la care a participat ca este mai buna si mai concentrata, mai atenta si mai determinata. La marele turneu de la Paris, Simona a ajuns in ultimul act fara sa piarda nici macar un set! A castigat chiar si atunci cand a jucat mai slab, cand serviciul nu a mers asa cum trebuia, adica exact asa cum reusesc marii campioni sa castige. Maine pe arena principala de la Roland Garros, romanca noastra o va intalnii in finala pe Maria Sharapova, in fata careia are o revansa de luat. Maine din fata televizoarelor, vom trai cu totii emotia unica de suporter, pe care o traiesc doar acei suporteri care au de sustinut un campion.