A Milion Ways to Die, o super comedie de azi in cinematografe

“ A Milion Ways to Die “, tradus ( oarecum neinspirat ) “ Urma Scapa Turma “, este incepand de azi ( 6 iunie 2014 ) in cinematografele din tara. Regia este asigurata de Seth MacFarlane, care este de altfel si unul dintre protagonistii spumoasei comedii, alaturi de Charlize Theron, Liam Neelson, Amanda Seyfried sau Neil Patrick Harris. Nota primita de aceasta comedie din partea celor de la IMDB este de 6.4. Intreg scenariu filmului a fost scris chiar de Seth MacFarlane, impreuna cu Alec Sulkin & Wellesley Wild, in distributia aleasa pentru comedie, aparand pe langa cei deja amintiti, si actorii “ de casa ai regizorului “ precum: Ralph Garman, Ales Borstein, Chistophor Hagen, Jean Effron si Evan Jones.

In comedia-western, este vorba despre un crescator de oi,  Albert ( Seth MacFarlane ), de o lasitate aparte, pe care iubita lui Louise ( Amanda Seyfried ), il paraseste pentru un alt barbat. Motivul: foarte simplu! Din lasitate, Alfret refuza sa se implice intr-o rafuiala cu pistoale, iar Louise decide sa se “ cupleze “ cu Foy ( Neil Patrick Harris ), un barbat prosper si bineinteles mult mai curajos. Situatia se va schimba radical in momentul in care in oras isi face aparitia o femeie superba, Anna ( Charlize Theron ) care il ajuta sa-si recapete increderea si curajul si cei doi ajung sa se indragosteasca. Povestea lor de dragoste este insa tulbutara de Clint Leatherwood ( Liam Neelson ), nimeni altul decat cel mai mare talhar si pistolar din west si sotul frumoasei Anna. Este momentul ca Albert sa-si puna la incercare curajul redobandit, lui alaturandu-se si cativa prieteni din oras, iar ceea ce urmeaza da nastere unei comedii pe cinste.

Toata productia a fost asigurata de oameni cu reputatie in industria filmului. Producatorii au fost Scott Stuber si Jason Clark, directorul de imagine Michael Barrett, scenograful Stephen Lineweaver, editorul Jeff Freeman si compozitorul Joel McNeely. Piesa-tema a comediei, compusa de MacFarlane si McNeely, este interpretata de o legenda a muzicii country, Alen Jackson.