Unicul Cristian Topescu s-a intors sa comenteze meciul Simonei Halep

Fara indoiala cel mai mare comentator sportiv din istoria Romaniei, a revenit astazi (7 iunie 2014) pe postul care la consacrat si pe care l-a consacrat! La initiativa celor de la Antena 3, Cristian Topescu a acceptat sa vina in studio si ca comenteze pentru milioanele de romani de pretutindeni, marea finala de la Paris. Asa cum l-am cunoscut, maestrul Topescu, a venit pregatit cu un arsenal de informatii si in stilul sau ramas fara egal, a reusit sa transpuna emotia pozitiva in fiecare minge jucata de Simona noastra. Vocea sa unica a creat o atmosfera de vis, facandu-ne sa ne amintim de momentele magice traite la mondialul din America `94, sau de reusitele miraculoase ale fetelor de la gimnastica…

Cu interventii rare, dar la subiect si observatii de mare finete, Cristian Topescu a indulcit parca amarul infrangerii de astazi a Simonei Halep. Ajuns la o varsta onorabila ( 77 de ani ), plin de intelepciune, el a zambit la sfarsitul meciului, concluzionand scurt: “ in tenis, ai doar doua posibilitati: fie pierzi fie castigi “…. Ca un adevarat maestru al detaliilor, Topescu a abservat primul tragerile de timp ale rusoaicei Sharapova, si i-a ironizat tipatul ascutit. spunand ca “ daca nu am avea imagini de la Paris ci doar sunet, me-am intreba oare ce se intampla acolo? “. In cele 3 ore de transmisie, am aflat de la el ce inseamana pentru tenis Suzanne Lenglen, Virginia Ruzici sau Philippe Chatrier, dar ceea ce impresioneaza intr-un mod inexplicabil este ca, parca spuse de el suna altfel…suna mai bine…!

Avem o campioana care inca poate creste. Simona Halep poate ajunge sus de tot cu atitudunea sa. A fost o onoare sa o vedem jucand si o onoare sa vorbim atat de mult despre ea. Insa astazi, Simona Halep s-a simtit la randul ei onarata… a fost comentata ce cel mai mare campion al nostru in acest domeniu. Cristian Topescu si Simona Halep… ce bine suna daca rostim aceste nume impreuna! Si ca sa incheia in acelasi stil triumfator si pentru a trata ranile provocate de infrangerea Simonei, Topescu parafrazeaza: “ Daca vrei sa fi fericit o ora, te imbeti. Daca vrei sa fi fericit o luna, te casatoresti. Daca vrei sa fi fericit o viata, te uiti la tenis! “, :))… sa ne traiesti maestre!