Drum bun Ciprian Tatarusanu. Portarul de 28 de ani, efectueaza chiar in aceste momente vizita medicala

Dupa nu mai putin de 5 sezoane in Ghencea, Ciprian Tatarusanu indeplineste ultimele formalitati inainte de a semna pentru italienii de la Fiorentina. Castigator a doua campionate, o Cupa si o Supercupa cu Steaua “ Tata “ a hotarat ca e timpul sa accepte o noua provocare in cariera sa si sa accepte lupta dura care il asteapta la Florenta, cu brazilianul Neto, pentru a prinde un post de titular. Ciprian Tatarusanu are 28 de ani si este titularul incontestabil al echipei nalionale a Romaniei, iar o eventuala “ retrogradare “ a acestuia pe banca de rezerva, ar reprezenta un real motiv de ingrijorare pentru Victor Piturca.

In decursul acestei dupa-amiezi, daca vizitele medicale se vor termina cu bine pentru Tatarusanu, el va semna un contract valabil pe cinci ani cu fosta echipa a lui Adrian Mutu si Gadriel Omar Batistuta, A.C. Fiorentina. In Romania, s-a auzit pentru prima data de Ciprian Tatarusanu, din vremea cand acasta juca la Juventus Bucuresti si a intrat in atentia celor de Gloria Bistrita ( echipa care avut mereu portari de valoare ), de unde la nici un an, a fost cumparat de Steaua Bucuresti. In prima liga din Romania, Tatarusanu are 179 de aparitii pe gazon, din care 131 au fost pentru Steaua Bucuresti. Aici a realizat mari performante, fiind in ultimii ani, poate cel mai important si iubit jucator al echipei din bulevardul Ghencea. “ Apara Tatarusanu “ se auzea la fiecare meci, portarul creandu-si renumele de specialist al loviturilor de departajare, motiv pentru care a fost considerat urmasul lui Duckadam.

Mai ales in ultimii doi ani, Ciprian Tatarusanu a devenit cel mai sigur portar roman, lasand uitarii teribilele sale gafe de la inceputurile carierei la Steaua, si odata cu asta, starnind interesul unor mari echipe precum Fiorentina. De altfel, Ciprian a ajuns in Florenta inca din weekand-ul trecut cand a participat la nunta fostului sau coleg de la Steaua, Vlad Chiriches. Drum bun sa ai Ciprian si sa te vedem titular si in Italia.