Johnny Depp este de nerecunoscut. Transformare incredibila a celebrului actor la filmarilor pentru Black Mass

In aceste zile Johnny Depp filmeaza noua sa pelicula intitulata “ Black Mass “, a carei lansare va avea loc anul viitor. Pentru a interpreta rolul lui Whitey Bulger, un cost mare criminal american, Johnny a “ suferit “ drastice modificari in ceea ce priveste look-ul, devenind de nerecunoscut chiar si pentru cei apropiati. Filmul in sine este o biografie vietii lui Bulger, unul dintre cei mai cunoscuti sefi ai mafiei anilor `70. Pentru interpretarea acestui rol, Johnny Depp, a trebuit sa isi schimbe in totalitate podoaba capilara pentru a se integra rolului primit. Astfel Depp este in totalitate chel in partea din fata, iar parul care i-a mai ramas este intins si dat peste cap.

Filmul “ Black Mass “ este regizat de Scott Cooper, alaturi de Johnny Depp, pe afisul peliculei care va aparea pe marile ecrane in 2015, apar si  Juno Temple, Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson si Joel Edgerton. Filmul in sine, fiind inspirat din fapte reale, era sa aiba de suferit dupa ce o curte de apel din Florida, a anulat condamnarea la 40 de ani de inchisoare a fostului agent F.B.I, John Connolly, care apare in acest film, fiind interpretat de Joel Edgerton. In tema filmului, coruptul agent Connolly, ar urma sa pastreze linia procesului prin care a fost condamnat in 2009, pentru complicitate in uciderea lui John Callahan. La momentul publicarii acestei stiri, filmul parea oarecum in impas, dar pana la urma filmarile continua.

Jahnny Depp, protagonist al mai multor superproductii precum: seria “ Piratii din Caraibe “, “ The Rum Diary “, Jach and Jill “, “ 21 Jump Street “, Dark Shadows “, “ Transcendente “, “ Into the Woods “  sau “ Legenda Cavalerului Singuratic “, dovedeste de fiecare data ca este un profesionist desavarsit, intrand in pielea personajului sau indiferent de sacrificiile pe care trebuie sa le faca. Johnny Depp are milioane de fani in intreaga lume, iar filmul-biografie este cu siguranta foarte asteptat de toti acestia.