Pret, specificatii si data lansarii pentru Samsung Galaxy Tab S 8.4 si 10.5

In sfarsit putem pune capat zvonurilor, informatiile oficiale de la mult asteptatele tablete Samsung, in principal Samsung Galaxy Tab S 8.4 si Samsung Galaxy Tab S 10.5 sunt in sfarsit confirmate. Recent, gigantul Sud Korean a anuntat ca cele doua modele sunt disponibile pentru pre-comanda in Statele Unite acuma ( de fapt, tabletele au fost lansate ieri pentru pre-comanda, pe 13 Iunie). Tabletele o sa fie livrate la sfarsitul lunii, marile lanturi de magazine si operatorii de telefonie mobila o sa inceapa sa puna in vanzare la sfarsitul lunii Iunie sau la inceputul lunii Iulie. Ambele par a fi la un pret rezonabil, Tab S 8.4 fiind la pretul de $399.99, si fratele mai mare Tab S 10.5 o sa fie la un pret mai mare $499.99. Ambele modele o sa aiba aceasi culoare, ceea ce nu este mare lucru in termeni de varietate: Alb sau Titanium Bronze.

Tabletele o sa aiba niste specificatii uluitoare ultra high-end. Daca vorbim de Display, nu este neaparat nevoie sa mentionam de dimensiuni, acele marimi fiind deja in titlu lor. In ambele cazuri, o sa avem de a face cu un ecran Super AMOLED, cu noua technologie Adaptive Display a celor de la Samsung cu o rezolutie de 2560×1600 pixeli. Nu avem ce comenta la segmentul asta, cu rezultate de PPI la Samsung Galaxy Tab S 8.4 fiind de 288 PPI si la modelul Samsung Galaxy Tab S 10.5 fiind de 359 PPI. Nui rau, nui rau deloc!

Dar ce este sub capota? Nici aici nu ne dezamagesc cei de la Samsung fiind totul high-end, si ambele tablete sunt mai decat capabile de a rula orice program/joc Android sau orice ati vrea sa rulati pe el. O sa fie disponibile doua variante de CPU, depinde de unde se va face comanda. Unul va avea Exynos 5 Octa-Core CPUS, bazat pe un Quad-Core 1.9 GHz Cortex A15 si un Quad-Core Cortex A7 CPU la 1.3 GHZ. Cealalta varianta o sa aiba un procesor de 2.3 GHz Quad-Core Snapdragon CPU. Aditional memorie interna de 16 GB si unul de 32 GB, si la Samasung Galaxy Tab S 8.4 si la Samsung Galaxy Tab S 10.5, ambii o sa aiba support microSD pana la 128 GB. Nici o supriza aici, Samsung oferind tot timpul support pentru microSD. 3GB de RAM si camera de 8 MP camera din spate, si cel din fata avand o rezolutie de 2.1 MP o sa faca din ele niste dispozitive din care nu lipseste nimic.

[ads2]

Totusi sa tinem minte, Samsung ofera pachete cu promotii si bonusuri cu tabletele lor de ultima generatie, si aceasi lucru se va intampla si cu Samsung Galaxy Tab S 8.4 si Samsung Galaxy Tab S 10.5. Fiecare model are un pachet complementar fiind echipate cu pachet premium la Dropbox, Evernote si Bitcasa. Daca iti plac comicurile atunci o sa fi fericit sa afli, ca o sa primesti un abonament gratuit la Marvel Unlimited. In concluzie, pare ca cei de la Samsung o lanseze cele mai high-end tablete cu specificatii de top luna asta. Din pacate, nimic din ceea ce ofera nu pare a fi ceva iesit din comun sau revolutionar. Samsung inca nu a oferit detalii in legatura cu ultima versiune de Android KitKat 4.4.3, totusi nu credem ca o sa fie cazul. Cel mai mult probabil, ambele modele o sa vina cu versiunea de KitKat 4.4.2.