Erori Android 4.4.3 pe Nexus 5, 4 si HTC One M8

Mult asteptatul Android 4.4.3 KitKat a ajuns pe telefoanele Nexus, din pacate impreuna cu el au venit si numeroasele erori noi. Intentia era sa fie un update ce va repara erorile existente din Android 4.4.2. Au fost reparate unele, dar problema la conexiunea Wi-Fi ramane nerezolvata in continuare. Cele mai afectate telefoane sunt Nexus 4 si Nexus 5, multi utilizatori afirma ca in continuare conexiunea este instabila la Wi-Fi, telefonul se inchide subit fara nici o avertizare, probleme la Google Dialer, erori la conexiunea 3G, probleme si erori la aplicatia camerei si la Google Play Store.

Utilizatorii Nexus 5 si 4 avea problema ca telefonul se repornea (restarta) cu Android 4.4.2, si se pare ca nu a fost reparata eroarea cu updateul la Android 4.4.3. Multi utilizatori au raportat erori la “dialer”, notificari eronate si probleme la email. Probleme bine cunoscute si la conectivitatea 3G si bateria se descarca foarte repede. Unele aplicatii nu mai funcitoneaza, dintre care si magazinul Google Play, BBC app si aplicatia de la camera la Nexus 5 si 4. Cativa utilizatori au spus ca telefoanele lor Nexus 5 sau stricat, dar poate a fost o alta cauza la mijloc si nu updateul la KitKat 4.4.3, probabil de accea nu a fost raportat de foarte multi utilizatori. Un utilizator a postat cateva erori principale la Nexus 4:

 

  • Nu vede contactele din telefon – Ecran alb in Call History si la restul contactelor din telefon. Nu poate vedea cine la sunat si nu poate cauta contactele.
  • Erori la sunat numere – Daca intri la sectiunea unde apesi numerele, cand incepi sa apesi numerele numele contactelor incep sa apara, dar daca vreau sa selectezi una atunci nu se intampla nimic sau primesti un mesaj de eroare.
  • Anumite numere dispar din Call History.
  • Intarziere mare cand te suna cineva apare foarte tarziu numele din contacte.
  • Bateria se descarca foarte repede.

Unele erori raportate pot fi rezolvate prin a porni telefonul in Safe Mode, ceea ce va porni telefonul doar cu aplicatile de baza cu care a venit telefonul, fara sa porneasca si alti aplicatii care se pare ca ar fi cauza problemelor. Eroare cu magazinul Google Play se poate rezolva intrand in Settings>Device>Apps>Google Play Store> Clear Cache. Din pacate nu toate erorile au si un mod de a fi reparat, problema cea mai mare este ca Google nu intentioneaza sa publice curand un update la Android 4.4 pentru Nexus 5 si 4.

[ads2]

Inainte de lansarea oficiala Android 4.4.3 pentru telefoanele Nexus, din zvonuri se crede ca HTC planifica un update pentru modelele HTC One M8 si M7. Dupa informatiile aflate de la LlabTooFer, binecunoscutul insider HTC, updateurile sunt planificate sa iasa la sfarsitul lunii Iunie, dar inca nu stim de data fixa pentru lansare. Daca sunteti utilizator de Nexus 5 si Nexus 4, va rugam sa spuneti la sectiunea de comentarii care sunt probelemele si cu ce erori va confruntati dupa updateul la Andorid 4.4.3.