Jennifer Lopez si-a pus silicoane si se lauda cu asta pe net

Vremurile in care celebra cantareata hispanica, Jennifer Lopez, refuza sa faca orice fel de interventie chirurgicala pentru infrumusetare, au luat sfarsit. Ajunsa la 44 de ani “ J. Lo “, a hotarat ca este momentul pentru o schimbare majora a look-ului sau si a decis sa-si faca implanturi mamare. Inca de la despartirea de fostul sau iubit, dansatorul Casper Smart ( care a inselat-o cu doi transsexuali ), Jennifer Lopez a inceput sa se afiseze in public purtand tinute sexy, care sa-i puna in evidenta formele pline si voluptoase ( probabil din dorinta de a-i arata lui Smart ce a pierdut ). Acum insa, bustul artistei este mult mai mare si acest lucru a fost observat inca de la festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal, cand diva si-a lasat fanii cu gura cascata prin tinuta aleasa, dar mai ales prin noua sa silueta.

Intrata si ea in febra selfie-urilor, Jennifer Lopez s-a fotografiat in timp ce era la piscina si purta doar un costum de baie foarte decoltat, pe nuante de albastru si mov. Fotografia a fost astfel facuta incat bustul cu silicoane sa apara in prim plan si sa capteze toata atentia admiratorilor vedetei, lipsa totala de machiaj din selfi-ul artistei trecand aproape neobservata. Jennifer Lopes a postat apoi poza pe contul personal de Instagram, insotita de mesajul: “ Sunt la piscina. Mi-am luat o zi libera.“

Desi inca vedeta muzicii latino, nu a confirmat operatia estetica atat de evidenta, intreaga lume este convinsa ca nu poate fi vorba de nimic altceva decat de  un implant mamar, pentru ca “ sanii nu pot creste chiar asa…singuri “. Odata cu decizia de a-si pune silicoane, Jennifer Lopez intra intr-un club select al divelor cu implanturi mamare, alaturi de nume precum Christina Aguilera, Pamela Anderson, Salma Hayek, Sharon Stone, Megan Fos sau Jenny McCarthy, toate cu busturi de invidiat dupa interventiile chirurgicale avute.