Samsung a lansat Galaxy S5 LTE-A cu un display QHD

4 Luni dupa lansarea smartphone-ului original Galaxy S5, Samsung a lansat un nou produs in Korea de Sud. Noul smartphone a celor de la Samsung numit Galaxy S5 LTE-A vine cu specificatii uluitoare fata de predecesorul lui, conectivitate mai rapida, rezolutie mai buna si un procesor mult mai rapid.

Cei de la Droid Life spun, ca cel mai important aspect in noul telefon a celor de la Samsung este conectivitatea LTE Advanced sau LTE-A, cu o viteza de 255Mbs este de trei ori mai rapida ca si un standard LTE. LTE-A se poate achizitiona doar in cateva tari asiatice. Vorbim si de un display Super AMOLED de 5.1 inch cu o rezolutie de 2560×1440 px. Samsung pretinde ca displayul acopera toata gama de culori pana in 90%, cu un timp de rapsuns de 0.01 ms si contrast de 100,000:1.

Cel mai semnificativ update este la procesor, un Snapdragon 805 SoC care isi face debutul in Galaxy S5 LTE-A. Dotari impresionante si la performanta procesorului, avand patru procesoare core Krait 450 la 2.5 GHz impreuna cu Adreno 420 GPU. Telefonul mai vine echipat si cu 3 GB RAM. In afara de toate aspectele astea, telefonul este foarte similar cu binecunoscutul Galaxy S5, camera din spate avand 16 megapixel si cel din fata vine dotat cu o camera de 2 megapixel. Unul dintre senzori de care dispune LTE-A-ul este un senzor care calculeaza bataile inimii, in plus este rezistent la apa si la praf. Baterie spectaculoasa de 2800 mAh si un Android pe masura KitKat 4.4.

Samsung Galaxy S5 LTE-A o sa aiba pretul de 940,500 woni Sud Koreeni, aproximativ $919 americani si va fi disponibil pe SKT, dupa aceea pe KT si LGU+. Telefonul o sa vina in mai multe culori, Charcoal Black, Shimmering White, Electric Blue, Copper Gold, Sweet Pink impreuna cu o versiune speciala de Glam Red pentru SKT.