Harrison Ford accidentat pe platoul de filmare

Harrison Ford a fost dus de urgenta la spitalul din Oxford, Anglia in urma unui accident care a avut loc pe platourile de filmare pentru filmul Star Wars: Episode VII. Actorul in varsta de 71 de ani si-a sucit glezna. Totusi dupa ce Harrison Ford a ajuns la spital, doctorii au constatat ca si-a rupt piciorul stang in accident. Reprezantantul actorului a declarat ca “operatia a decurs bine si in curand vom incepe tratamentul pentru recuperare. Se simte bine si abia asteapta sa se intoarca pe platoul de filmare.”

Conform The Hollywood Reporter, accidentul s-a intamplat cand Ford filma o scena pe Millenium Falcon, faimoasa nava pilotata de el in film. Walt Disney Pictures a confirmat faptul ca productia filmului va continua si in absenta lui Harrison Ford, dar studioul nu a comentat nimic despre raportul Millenium Falcon.

[ads2]

Este posibil ca Ford sa piarda chiar opt saptamani de filmari conform The Hollywood Reporter. In afara de Ford, filmul a mai recrutat niste veterani bine cunoscuti ca si Kenny Baker, Anthony Daniels, Carrie Fisher, Mark Hamill si Peter Mayhew. Dintre actorii noi se numara Adam Driver, Domhnall Gleeson si Lupita Nyong’o. Filmul Star Wars: Episode VII va avea premiera in cinematografe in data de 18 Decembrie, 2015.