Jennifer Lopez si Marc Anthony au divortat

Marc Anthony si Jennifer Lopez au divortat oficial. Saptamana asta judecatorul de la Curtea Suprema din Los Angeles a semnat actele pentru finalizarea divortului, aproape trei ani dupa ce cantaretii sau despartit. Ieri a fost confirmat divortul de la cei de la E! News. Dorinta de divort a fost inaintata deja in Martie, dar din cauza unor greseli judiciare, numai acuma a intrat in vigoare sentinta.

Superstarul mondial  a anuntat in Iulie 2011, ca doresc separarea dupa sapte ani de casatorie, afirmand intr-o declaratie comuna “A fost o decizie grea. Am ajuns la o intelegere amicala.”

Marc-Anthony-Jennifer-Lopez-impreuna

Larry Busacca/Getty Images

Jennifer Lopez  44 de ani si Marc Anthony 45 de ani, sau casatorit in casa lor din Beverly Hills in Iunie 2004. Parintii gemenilor in varsta de 6 ani, Max si Emme, au cazut de acord sa mentina relatia de prietenie pentru copii. J. Lo chiar a cerut sfatul lui Marc inainte de a se desparti de fostul prieten, dansator-coregraf Casper Smart. Anthony a inaintat cererea de divort in data de 9 Aprilie, 2012, cerand custodia comuna a gemenilor. Jennifer a fost de acord cu custodia comuna, cand a raspuns cererii de divort in Decembrie, 2013. Lopez a mai facut o cerere atunci, dorind sa isi schimbe numele din Jennifer Muniz (Numele real a lui Anthony) inapoi in Jennifer Lopez.

A fost a treia casatorie pentru Lopez, ea mai fiind casatorita cu bucatarul chef Ojani Noa in anii 1997 pana in 1998, si dansatorul Cris Judd din 2001 pana in 2003. Pentru Anthony a fost a doar a doua casatorie, el a mai fost casatori cu Miss Universe, Dayanara Torres din 2000 pana in 2004. Nu a trecut mult timp pana celebritatiile au gasit din nou dragostea. Lopez a in inceput sa umble cu Casper Smart in primavara anului 2012, dupa ce Anthony a inceput o relatie amoroasa cu modelul Shannon de Lima. Cuplul celebru au anuntat dupa un an de relatii cu altii in Ianuarie 2013, ca este timpul sa se desparta oficial.

Jennifer-Lopez

AP Photo/Felipe Dana

Marc Anthony a fost primul care a dat declaratii oficiale dupa terminarea casatoriei cu Jennifer Lopez, intr-un interviu la Nightline in 2011. Marc Anthony a declarat “Va spun ca nu sa intamplat nimic senzational. Amandoi am realizat ce este de facut, deci nu a fost ceva socant. Aceste lucruri se intampla, si a fost o decizie comuna.” Desi sau despartit Lopez a continuat colaborarea cu Anthony la un show de talente numit Q’Viva! The Chosen. Ca si Anthony, Lopez a fost deschisa la declaratii privind casatoria lor.