Printul William a primit un elicopter de la Regina Elisabeta

Printul William a primit un elicopter in valoare de 13.6 milioane de dolari, de ziua lui nastere, implinind 32 de ani, pe data de 21 Iunie. Multumesc buni pentru cadou!

Sursele spun ca, regina Elisabeta II, varsta de 88 de ani a luat in leasing un elicopter din 2008 Augusta A109S Grand in valoare de 8 milioane de lire sterline ($13.6) pentru nepotul ei (al doilea urmas la tronul Angliei) si pentru sotia lui Kate Middleton in varsta de 32 de ani.

Printul-William-conduce-elicopterul

John Stillwell/PA

Ducele si ducesa de Cambridge, parintii printului George, au probat elicopterul inainte sa ajunga la serbarea regala. Aparatul de zbor luxos, poate sa transporte sapte pasageri si are scaune din piele. Elicopterul luxos a Printului William si Kate Middleton o sa aiba si stema regala a Reginei, conform ziarului englez The Mirror. Cei de la Sky News au confirmat faptul ca, elicopterul va fi numit “Heirforce One”. O sursa Regala a mai spus celor de la Sky News ca monarchia regala a primit o oferta buna la cumpararea elicopterului. Alti membrii ai familiei regale, au voie sa imprumute aparatul din cand in cand. Elicopterul poate zbura timp de patru ore si jumatate, viteza maxima fiind de 180 de mile pe ora, distanta maxima este in jur de 530 de mile.