LG G3 data lansarii a fost anuntat la nivel global

Unul dintre smartphoneurile cele mai asteptate ale anului, LG G3 a facut debutul in Korea de Sud si a avut vanzari incredibile, peste asteptari chiar cu mult peste Samsung Galaxy S5.  LG se pregateste de plecare din tara mama cu G3 si va avea lanseara pe nivel mondial pe 27 Iunie. Noul smartphone a celor de la LG prima data va fi lansat in Hong Kong, Indonezia, Singapore, Filipine si luna viitoare va ajunge in Asia, Europa si Orientul Mijlociu. Este foarte straniu ca pentru LG G3 nu a fost anuntat o data a lansarii in SUA de compania Koreana. Oricum, conferinta dezvoltatorilor Google I/O 2014 va avea loc acuma si probabil atunci vor da detalii despre o data a lansarii cei de la LG pentru SUA.

In orice caz, dispozitivul trebuie sa ajunga in curand in Statele Unite ale Americii pentru ca operatorul mobil, Sprint a anuntat ca smartphone-ul o sa ajunga in magazinele lor in luna Iulie. Cei de la Verizon Wireless au anuntat ca o sa accepte pre-comenzi incepand din 10 Iulie. La inceputul lunii Iunie, celebrul leaker @evleaks a spus ca, LG G3 o sa fie prima data disponibil la compania Verizon in data de 17 Iulie si restul operatorilor mobili o sa aiba si ei noul smartphone LG. Toate semnele indica faptul ca smartphoneul va ajunge in SUA, dar inca asteptam confirmarea celor de la LG.

Dupa cum am spus mai sus ca LG G3 a avut succes in Korea de Sud si compania crede ca va avea aceasi succes pe nivel mondial. Dr. Jong-seok Park, presedintele si CEO la compania LG Electronic Mobile Communications a spus intr-un comunicat de presa ca “Primele indicatii ne dau motiv sa fim optimisti ca, G3 o sa aiba un succes mondial ca si in Korea. Este o onoare sa fi considerat cel mai mare producator in industria premium a smartphoneurilor, dar in final ceea ce conteaza cu adevarat este ce cred consumatorii despre noul nostru produs, pentru ca ei ne-au ajutat cu “feedback”-ul lor in a crea G3.”

[ads2]

Conferinta Google I/O 2014 o sa aiba loc in data de 25026 Iunie si asteptam sa vedem ce detalii o sa mai furnizeze LG despre data lansarii si pretul pentru LG G3. Multe anunturi importante sunt asteptate la conferinta, asa ca pentru lista completa a conferintei apasa AICI.