iPhone 6 data lansarii aproape dupa ieftinirea iPhone5S si 5C

Ne apropriem de data lansarii a mult masteptatului iPhone 6. Noul smartphone a celor de la Apple ii tine interesati pe entuziazmatii de iOS si smartphone-uri, cu zvonuri si speculatii aparand peste tot online. Bazat pe cele mai multe surse, iPhone 6 a celor de la Apple este asteptat sa fie lansat in Septembrie, mai specific in 19 Iulie. Aceasta lansare este doar pentru varianta de 4.7 inch, cel premium iPhone 6, 5.5 inch urmand a fi lansat la sfarsitului anului, cel mai probabil in Noiembrie.

Semnele ca data lansarii a iPhone 6 este aproape este sustinut si de Walmart. Compania a spus ca o sa reduca preturile pentru iPhone 5S si iPhone 5C, semnaland astfel ca este pregatit sa vanda rapid ce au pe stoc din generatia veche de iPhone-uri in anticiparea lansarii noului produs a celor de la Apple. iPhone 5S este redus cu $50, fiind la un pret de doar $99 cu un abonament pe de 2 ani. Modelul mai slab, iPhone 5C beneficieaza de o reducere, costand doar $29 cu un abonament de 2 doi ani. Aceste reduceri sunt pentru variantele de 16GB, cele de 32 GB inca nu au fost anuntate oficial. Walmart a mai avut reduceri de genul pentru aceste telefoane, dar acuma reducerea este permanenta. Cand comerciantii mari reduc preturile la telefoane este deoarece ei stiu ca o lansare pentru un model nou este iminenta. Acest lucru putem vedea si la Walmart.

iPhone 6 ne promite ca o sa vina cu mari inbunatatiri fata de modelele precedente, un display imbunatatit (nu a fost confirmat numic, dar anumite surse indica faptul ca iPhone 6 o sa aiba un ecran de 4.7 inch, rezolutie de 960×1704 si un PPI de 416), un procesor nou A8 de 64 de biti, 2 GB de RAM si un design complet refacut. Totusi aceste lucuri nu fac din iPhone 5S si 5C telefoane slabe. Desi iPhone 5C este primul telefon de entry-level a celor de la Apple, totusi iPhone 5S e mai mult decat capabil sa ruleze aplicatii moderne si o sa primeasca si update la iOS 8 (recenta dezvaluire celor de la Apple), insemnand ca merita sa va achizitonati si modelul 5S. Daca nu mai doriti sa asteptati pentru iPhone 6 sau doar doriti o oferta mai buna, preturile la Walmart pentru modelele 5S si 5C par foarte bune.

[ads2]

Toamna asta, compania Apple o sa mai lanseze si alte dispozitive, printre care si iPad Air 2, iPad Mini 3 si un nou MacBook Air. Acest lucru ineamnsa ca si modelele anterioare, ca si iPad Air sau iPad Mini 2 o sa beneficieze de o reducere de pret in urmatoarele saptamani.