Cristiano Ronaldo si Joey Essex confirma noul trend in bronzat

Cristiano Ronaldo si Joey Essex stabilesc trendul arata un studiu recent, ca barbatii sunt mai interesati de bronzul perfect in vacanta decat femeile.

Barbatii moderni sunt mai obsedati cu bronzatul decat femeile – celebrii iubitori de soare ca si Cristiano Ronaldo si Joey Essex.

Cercetatorii care au facut o statistica pe 2,000 de adulti, au aflat ca un bronz bun este o prioritate mai mare pentru barbati decat femei. Se pare ca cei mai cunoscuti oameni din Portugalia si Real Madrid, Ronaldo si Joey Essex incurajeaza barbatii pentru a avea un “look” similar. Chiar si Michael Carrick de la Manchester United a fost vazut avand un bronz perfect, in timp ce sotia lui Lisa Roughead arata palida in comparatie cu el.

Mark-Wright-si-Michael-Carrick

Mark Wright si Michael Carrick

Dupa ce au un bronz adecvat, pe lista barbatiilor este sa conduca un jet-ski, sa se uite la fotbal sau cluburile de noapte. Femeile de obicei se bucura, daca vad un show sau viziteaza un spa, iau lectii de calarie. Inainte sa faca rezervarile, unui cuplu ii trebe aproximativ sase zile sa caute si sa decida unde sa mearga. In timpul a celor sase zile cuplurile o sa dezbata minim 2 destinatii inainte sa ajunga la o decizie. Stresul in alegerea unei destinatii perfecte pentru amandoi de obicei duce la foarte multe certuri.